Home Stiri mondene Gina Pistol ia o pauză de la televiziune. Își pune sarcina pe primul loc

Gina Pistol ia o pauză de la televiziune. Își pune sarcina pe primul loc

de Clara

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți anul viitor. Până atunci, prezentatoarea de la Antena 1 trebuie să aibă grijă la ceea ce face și a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, pentru a nu-și pune sarcina în pericol. Deoarece are 39 de ani, recomandarea medicului a fost să stea acasă și să se bucure de liniște și odihnă.

Conform celor de la playtech.ro, Gina Pistol este însărcinată în patru luni, iar orice risc ar putea reprezenta un adevărat pericol pentru ea. Așadar, aceasta va lua o mică pauză și se va asigura că totul merge așa cum trebuie.

„Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să să se ferească de efort, să lase munca deoparte și să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai trebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea «Chefi la Cuțite», însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiații cuplului.

În urmă cu puțin timp, Gina Pistol a recunoscut, pe contul său de Instagram, că perioada prin care trece acum este atât de frumoasă, încât nu o afectează răutățile celor din jur. Deși nu a spus motivul fericirii, fanii și-au dat seama imediat că se referă la sarcină.

„Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuita) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură…

Cu astea am eu o problemă… Dar… trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească!”, au fost cuvintele vedetei.

 

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies