Home Stiri mondene Gina Pistol nu mai poate dormi nopțile. A făcut o criză de epilepsie

Gina Pistol nu mai poate dormi nopțile. A făcut o criză de epilepsie

de Clara

Gina Pistol a mărturisit că, de câteva nopți, nu mai poate dormi așa cum trebuie. Din fericire, motivul nu este sarcina și nici vreo neînțelegere din cadrul relației, ci crizele de epilepsie pe care le are motanul ei. Animăluțul se confruntă de mult timp cu aceste probleme, iar iubita lui Smiley face tot ceea ce îi stă în putință pentru a-i ușura acele momente.

Conform spuselor sale, motanul face crize de epilepsie de mai mulți ani, la un interval de patru luni, mult mai des decât o făcea înainte. Aceasta ține cont de sfaturile medicului veterinar și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a-l ține in viață. Mai mult decât atât, Gina a mărturisit că, atunci când aceste crize au loc, stă ore întregi lângă el, până se liniștește.

În curând, Gina și Smiley vor avea un motiv în plus pentru care nu vor mai dormi nopțile. Peste câteva luni, cei doi vor deveni părinții unei fetițe, anunțul fiind făcut chiar de către ei prin intermediul conturilor sociale.

„N-am avut niciodată în plan să fie fată sau băiat. Cumva, Gina simțea că este băiat și am zis că ce o fi, să fie sănătos! Când am aflat că o să fie fetiță, m-am emoționat mai tare. Eu tot timpul le spuneam prietenilor că dacă o să fiu tată de fată… o să fiu terminat (n. red. – râde), pentru că tații de fete devin foarte sensibli la fete. E foarte greu să-i refuzi ceva. Ești victimă totală! Deja m-am emoționat. Abia aștept să se întample. E un om pentru care voi face orice!”, a spus Smiley, vizibil emoționat.

Gina Pistol a spus și ea că vrea să aibă o relație cât mai apropiată cu fiica sa, ba, mai mult, vor copilări amândouă. „Mă bucur că trăiesc tot ce trăiesc acum… Vreau să copilăresc alături de copilul meu. Să fiu genul ăla de mamă cool. Nu o mamă care devine cucoană și tanti. Vreau să fiu prietenul copilului meu, îndrumătorul lui…”, a mărturisit prezentatoarea de la Antena 1…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies