Home Stiri mondene Gina Pistol vorbește despre problemele pe care le întâmpină în sarcină: „Nu-mi revin”

Gina Pistol vorbește despre problemele pe care le întâmpină în sarcină: „Nu-mi revin”

de Clara

Gina Pistol, de ceva vreme, este din ce în ce mai prezentă pe Instagram. Aceasta le povestește fanilor săi cum evoluează sarcina, dar și cum se simte ea, pe măsură ce săptămânile trec. Aflată în aproape opt luni de sarcină, iubita lui Smiley a declarat că petrecerea din noaptea dintre ani a epuizat-o, iar faptul că mai are puțin și naște complică și mai mult lucrurile.

„Eu nu știu cum reușiți voi să vă adunați sau cum ați reușit, dar eu nu-mi revin. Am o stare de zi de duminică continuă. Și de Crăciun, și de Revelion n-am făcut decât să mănânc și să dorm. La munte am urcat puțin pe munte, suficient cât să obosesc imediat și să mă retrag pentru un somn.

Am foarte multă treabă de făcut: trebuie să vină dressingul, bucătăria, încep și filmările pentru «Chefi la Cuțite» și eu nu mă pot aduna. Nu vreau decât să stau, să ascult muzică și să citesc. Mai gătesc din când în când câte ceva, când pot, pentru că deja nu mai pot.

Orice fac este înmulțit cu zece ca nivel de dificultate. Mai am puțin intru în luna a opta. Practic, mai am foarte puțin. Doamne, abia aștept!”, a spus prezentatoarea de la Antena 1 pe contul ei de Instagram.

În urmă cu aproximativ un an, Smiley a vorbit cu cei de la viva.ro despre relația sa cu Gina și a explicat de ce nu își expun povestea de dragoste atât de mult pe cât și-ar dori lumea. „Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele sociale și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note (n. red. – zâmbește). Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu”, a declarat îndrăgitul artist…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies