Home Compatibilitate zodii HOROSCOP BANI: Zodiile care stau prost cu banii în această perioadă!

HOROSCOP BANI: Zodiile care stau prost cu banii în această perioadă!

de Arseni Ana
Zodiile-care-stau-prost-cu-banii-in-aceasta-perioada

Află ce spun astrele despre veniturile tale în această perioadă, dar și cum îți poți profita de pe urma anumitor oportunități!

BERBEC

Berbecii stau foarte bine în această perioadă la capitolul venituri. Se vede că ai depus foarte mult efort ca să ajungi la momentul aceasta. Începi să îți culegi roadele, iar acest lucru este foarte bun. Lucrează cu aceeași dăruire ca până acum și vei avea parte și de mai multe surprize. Plus de asta, îți poți cumpăra, în sfârșit, lucrurile pe care ți le doreai.

TAUR

Nativii din această zodie stau și ei destul de bine la capitolul bani în această perioadă. Faptul că ți-ai pus ambiția să strângi măcar o sumă mică de bani în fiecare lună, acum te ajută destul de tare. Poți începe să te gândești la anumite proiecte pe care voiai să le pui în aplicare. Sfătuiește-te cu cineva care este mai în vârstă și vezi cum și unde investești. Plus de asta, nu te gândi foarte mult la cum va fi, ia o decizie pe baza gândurilor pe care le-ai avut până acum.

GEMENI

Gemenii nu au ținut cont de venituri în ultima perioadă și trec printr-o situație destul de dificilă acum. Faptul că ai aruncat banii pe ce nu îți trebuia la un moment dat te obligă acum să faci ceva în acest sens, fie să îți găsești un al doilea loc de muncă sau pur și simplu să muncești mai mult la locul actual. Important este ca de acum încolo să îți faci un plan prin care o să te gândești mai bine cum îți cheltui banii. Renunță la anumite obiceiuri pentru moment, măcar până lucrurile vor intra pe făgașul normal.

RAC

Nativii din zodia Rac vor avea ceva probleme cu veniturile în următoarea perioadă. Pentru că ai făcut pasul cel mare, și acela spre o casă nouă, acum lucrurile nu mai stau așa de bine. Ai nevoie și de contribuția partenerului, altfel vei fi nevoită să renunți la multe plăceri pentru a te putea menține pe linia de plutire. Fii foarte atentă cum îți distribui banii în următoarele zile, pentru că doar așa vei reuși să treci cu bine peste această perioadă.

LEU

Este momentul potrivit pentru a intra într-o afacere. Ai cunoștințele necesare și venituri destul de mari, așa că nu rata această șansă. Fii foarte atentă însă că vor exista foarte multe persoane care vor încerca să profite de statutul tău de la momentul acesta. Plus de asta, nu lăsa pe nimeni să aibă grijă de ceea ce trebuie tu să ai grijă! Încearcă să fii cât mai atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău, pentru a porni cu dreptul în această etapă a vieții tale.

FECIOARĂ

Fecioarele trec printr-o perioadă destul de tensionată din cauza banilor. Faptul că ai avut niște cheltuieli neprevăzute ți-a dat viața la propriu peste cap. Plus de asta, ai și foarte multe datorii pe care nu mai știi cum să le acoperi. Dacă simți că nu mai poți face, încearcă să ceri ajutorul unei persoane din familia ta.

BALANȚĂ

Nu este o perioadă tocmai bună  din punct de vedere financiar nici pentru Balanțe.  Vor avea ceva probleme la locul de muncă, iar din cauza aceasta salariul lor va scădea considerabil.  Este foarte important totuși că ai reușit de-a lungul timpului să îți pui niște bani deoparte, pentru că acum te ajută de minune. Pe lângă acest lucru, trebuie să fii atentă la cheltuielile pe care le faci în această perioadă. Nu irosi banii!

SCORPION

Scorpionii nu stau foarte rău la capitolul bani, dar aceștia sunt conștienți de faptul că pot mai mult. Important este să ai încredere în tine însăți și să demonstrezi ceea ce poți să faci cu adevărat la locul de muncă. Să nu îți fie teamă să îți exprimi opiniile, pentru că vei avea de câștigat și, cine știe, poate chiar șefii tăi vor ține cont de părerile tale. Dă-ți tot interesul în această perioadă și vei ajunge în locul în care îți dorești!

SĂGETĂTOR

Nativii din această zodie vor avea parte de câteva oportunități în zilele următoare. Trebuie să te gândești foarte bine și să nu dai cu piciorul acestor bonusuri. Pe lângă asta, dacă vei accepta, nu doar veniturile îți vor crește considerabil, ci și faptul că vei evolua destul de mult. Cariera ta este pe primul loc în acest moment și nu trebuie să îți faci griji pentru ce urmează. Urmează-ți calea și cu siguranță ea te va duce într-un loc bun.

CAPRICORN

Capricornii sunt într-o perioadă destul de complicată din punct de vedere financiar. Ba și-ar cumpăra lucrurile de care au nevoie, ba ar păstra banii pentru o altă ocazie. Este foarte important să ții cont și de părerea partenerului, dar și de propria intuiție. Este posibil ca anumite lucruri să te facă mult mai fericită acum, decât peste trei luni. Nu-ți face probleme în ceea ce privește suma de bani pe care o vei cheltui, doar gândește-te la faptul că ai nevoie și tu să te răsfeți din când în când.

VĂRSĂTOR

Nativii din zodia Vărsător vor trebui să umble la pușculiță, pentru că au cheltuit foarte mulți bani într-o perioadă destul de scurtă. Acest lucru nu te încântă deloc, dar trebuie să fii conștientă de faptul că trebuie să repari ceea ce ai stricat. Plus de asta, nu trebuie să faci o dramă din acest lucru, pentru că veniturile tale vor fi la fel în mai puțin de trei luni…

PEȘTI

Peștii vor trebui să muncească foarte mult în această perioadă pentru a-și mări veniturile. Urmează să fii promovată, dar acest lucru ține doar de tine. Cu cât îți vei da mai mult interesul, cu atât lucrurile se vor întâmpla mai curând. Este foarte important să dai tot ce ai mai bun în aceste zile, pentru că veniturile tale vor crește considerabil dacă vei reuși. Axează-te pe ceea ce ai de făcut, iar apoi lucrurile vor veni de la sine.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..