Home Compatibilitate zodii Uite ce obiect trebuie să ai la tine ca să-ți poarte noroc în funcție de zodie!

Uite ce obiect trebuie să ai la tine ca să-ți poarte noroc în funcție de zodie!

de Clair
Uite ce obiect trebuie sa ai la tine ca sa-ti poarte noroc in functie de zodie

Norocul este relativ însă cu toții i-am simțit efectul pe propria piele la un moment dat în viața noastră. Ficare persoană are un obiect care îi poartă noroc, iar semnul zodiacal poate fi de mare folos în a te îndruma care este cel mai potrivit pentru tine sau, mai bine zis, ce obiect are cele mai benefice influențe atunci când vine vorba despre noroc. Dacă ești curios să afli ce obiect să porți cu tine pentru a avea noroc, te sfătuim să citești în continuare acest articol.

Berbec

Pentru persoanele din zodia Berbec, contrar așteptărilor, aducătoare de noroc este pisica, un animal discret și grațios de la care ați și avea foarte multe de învățat în cazul în care ați fi dispuși. Așadar, poate adoptați o pisică și aduceți astfel în viața dumneavoastră o sursă vie de noroc sau, dacă acest lucru nu este cu putință, încercați să aduceți acest simbol în viața dumneavoastră prin alte metode precum: accesorii pentru casă, brelocuri, haine sau diferite pandantive care reproduc silueta acestui animal.

Taur

Posesorii semnului zodiacal al Taurului au drept simbol norocos natura, un termen atât de general și totuși care înglobează un câmp larg de însemnătate. Organizați-vă spațiul de relaxare și cel de muncă folosindu-vă de plante diverse, ieșiți cât mai des la plimbări în aer liber, singuri sau însoțiți, și încercați să achiziționați haine și accesorii care ilustrează, reproduc elemente din natură, deoarece acestea sunt puternic încărcate de energie pozitivă, de noroc.

Gemeni

Persoanele din zodia Gemeni pot folosi pentru noroc accesorii cu pietre roșii, deoarece acestea au, după părerea specialiștilor, cele mai puternice influențe pozitive asupra nivelului dumneavoastră de noroc. Un compromis de la accesorii pot fi hainele în culoarea anterior menționată, o culoare care, întâmplător, se potrivește cu vigoarea cu care își trăiesc viața de zi cu zi. Până și cele mai mici doze, injecții de roșu într-o ținută vor conta.

Rac

Pentru posesorii semnului zodiacal al Racului, norocos este simbolul șarpelui. Imprimat pe haine sau regăsit în designul accesoriilor care vă întregesc ținuta, vă aduce un plus considerabil de noroc, scăpându-vă de situații unde ați putea fi prinși pe picior greșit, sau vă ajută să ajută să obțineți anumite lucruri pe care este destul de greu să le dobândiți în mod normal. Dacă nu se potrivesc neapărat cu stilul dumneavoastră, puteți opta pentru figurine mici pe care să le purtați în buzunar sau în geantă.

Leu

În ceea ce îi privește pe nativii Leu, acestea sunt persoane șirete și cu un intelect care nu i-a trădat niciodată, ci, dimpotrivă, i-a ajutat întotdeauna să obțină lucrurile pe care și le doreau sau pe cele de care aveau mare nevoie, i-a ajutat să le fie mai bine, cu alte cuvinte, le-a făcut viața mai bună. Un strop de noroc poate veni în viața lor de la flori, naturale sau artificiale, imprimate pe haine sau accesorii care iau forma lor. Așadar, când plecați din casă, nu ezitați să luați cu voi un breloc în formă de floare sau un accesoriu cu imprimeu floral. Funcționează la fel de bine și un parfum cu miros floral.

Fecioară

Persoanele din zodia Fecioară au o ambiție de fier, am putea spune, însă curajul nu este întocmai unul dintre punctele lor forte. Acești nativi au mare nevoie să se asocieze cu un simbol al curajului, deoarece, dacă nu au asta în viața lor, riscă să nu fie descoperiți de lume la adevărata lor valoare. Specialiștii astrologi spun că nativii Fecioară ar face bine să aibă animale de companie, de preferat, câini, deoarece, petrecând timp în compania lor, vor reuși să preia din curajul, loialitatea și jovialitatea lor, întrucât au nevoie să se mai și relaxeze din când în când pentru o performanță maximă.

Balanță

În cazul nativilor Balanță, când vine vorba de lucruri care le aduc un plus de noroc în viața lor și, mai ales, în momente în care au cea mai mare nevoie, în momente-cheie, în perioade în care au de luat o decizie foarte importantă pentru restul vieții lor, aducătoare de noroc este muzica. Atunci când simțiți un impas în viața dumneavoastră, un moment de cotitură sau un moment în care, pur și simplu, nu mai simțiți că ați avea vreo variantă, ascultați muzică, relaxați-vă și așteptați, deoarece ideile vor veni în mintea dumneavoastră numaidecât și veți ajunge la concluzia cea bună, veți face alegeri corecte.

Scorpion

În ceea ce le privește pe persoanele din zodia Scorpion, au nevoie, în special, de noroc pe planul sentimental, social. Aducătoare de noroc în viața nativilor Scorpion este buburuza. De asemenea, insectele mici, foarte mici aduc și ele noroc, astfel că ar fi bine să țineți cont de aceste lucruri atunci când, poate, vă alegeți accesorii sau articole de îmbrăcăminte ori decorații. Obiectele care pe alții îi sperie, pe dumneavoastră vă face mai puternic, chiar de neoprit.

Săgetător

Persoanele din zodia Săgetător sunt, din păcate, ușor influențabile, iar asta poate aduce foarte mult rău în viața lor dacă nu găsesc o persoană care să îi ajute în această privință, să îi influențeze pozitiv sau, în cazul în care nu au un obiect norocos care să îi ferească de energiile negative, de influențele nepotrivite pentru ei. În cazul acestor persoane, pentru a avea noroc, cel mai bine se pretează obiectele verzi, hainele verzi, accesoriile verzi. Pe spațiul în care lucrați este bine să integrați și un strop de culoare verde, deoarece vă poate ajuta foarte mult cu partea de creativitate și, mai ales, pe cea de productivitate.

Capricorn

Capricornii sunt mari amatori de distracție, adoră să se afle tot timpul în mișcare, să se simtă liberi și să facă lucruri fără a se gândi în prealabil care sunt consecințele sau beneficiile acțiunilor lor. Pentru aceștia, norocul poate veni din diferite părți, având în vedere dinamismul care îi caracterizează. Cu toate acestea, dacă restrângem aria obiectelor potențial aducătoare de noroc pentru nativii Capricorn, putem conta pe pietrele prețioase, indiferent care ar fi acelea, pe bijuterii care să fie cât mai mari, opulente, cât mai evidente pentru ceilalți, deoarece, în posesia dumneavoastră ele funcționează ca niște amulete.

Vărsător

În ceea ce îi privește pe nativii Vărsător, acestea sunt persoane caracterizate de visare, libertate de mișcare și emoție, neînfricate și dornice de a experimenta cât mai multe lucruri noi și de a vedea locuri noi, inedite. Pentru acești nativi, aducătoare de noroc sunt păsările, astfel că este bine ca în viața dumneavoastră să simpatizați păsările și să le integrați în viața dumneavoastră de zi cu zi, în măsura în care acest lucru este posibil. De asemenea, jovialitatea dumneavoastră se potrivește de minune cu personajele desenelor animate și ar fi bine să nu ezitați una purta haine cu astfel de personaje…

Pești

Nativii Pești își găsesc cu ușurință norocul în omologii lor marini, peștii mari, delfinii. Aceste persoane sunt caracterizate, în principal, de faptul că sunt alunecoase în orice situație, se extrag din situațiile care nu le fac cinste, din anturajele care le sunt nepotrivite, din fața primejdiilor. Pe urmă, vorbesc aceeași limbă, iar atunci, pentru ei e mai bine să urmeze calea deja bătătorită, să comunice cu persoane care văd lucrurile așa cum le văd și ei. Căutați accesorii și articole vestimentare cu vietăți marine.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..