Home Compatibilitate zodii HOROSCOP: Cât de des faci atacuri de panică în funcţie de zodie

HOROSCOP: Cât de des faci atacuri de panică în funcţie de zodie

de Arseni Ana
Cat de des faci atacuri de panica in functie de zodie

Taurul riscă să treacă prin atacuri pe panică zilnic, atunci când situaţia devine tensionată şi lucrurile nu se întâmplă aşa cum le-a plănuit. Dacă va acorda atenţie reacțiilor lui, va învăţa să le controleze odată cu trecerea timpului. În ceea ce îi priveşte pe nativii din Rac, anxietatea lor se manifestă cel mai mult ca o frică de a fi părăsiți de cineva sau de a nu fi plăcuți, anxietatea făcând parte din rutina lor de zi cu zi. Indiferent ce va aduce viaţa nativilor din Balanţă, aceştia nu se panichează niciodată, fiind puternici ca o stâncă.

Berbec

Trăiești într-o stare de teamă constantă. Îți vei pierde locul de muncă? Te va părăsi partenerul? Ar trebui să îți verifici acea aluniță ciudată de pe umăr? De ce a trebuit să observi acea aluniță la cinci minute după închiderea cabinetului medical? Un atac de panică nu este un lucru neobișnuit pentru un nativ Berbec, dar acesta reuşeşte să treacă cu bine peste ele şi să se încurajeze de unul singur.

Taur

Depinde de cât de stresantă este situația. Trafic de coşmar în drum spre muncă? Termene-limită la birou? Riști să treci prin atacuri pe panică zilnic, atunci când situaţia devine tensionată şi lucrurile nu se întâmplă aşa cum le-ai plănuit. Acordă atenţie reacțiilor tale şi vei învăţa să le controlezi odată cu trecerea timpului.

Gemeni

Vă faceți griji pentru lucruri care nu se întâmplă, dar sunteți, în mod ironic, calm în situații cu adevărat stresante. Aveţi un randament bun atunci când sunteţi sub presiune, ceea ce este o reală calitate. Cu toate acestea, poveștile din capul vostru vă induc starea de panică şi confuzie destul de des.

Rac

Racii se simt cel mai bine atunci când se simt relaxaţi şi deconectați, fie în familie, grupul de prieteni sau în spațiul de lucru. Așadar, anxietatea lor se manifestă cel mai mult ca o frică de a fi părăsiți de cineva sau de a nu fi plăcuți (sau a nu fi văzuți ca de succes, atrăgători etc.) de publicul larg. Acest lucru îi determină să se îngrijoreze neîncetat cu privire la ce cred ceilalți, apoi să își adapteze comportamentele pentru a fi cât mai plăcute pentru ceilalţi. Atacurile de panică fac parte din rutina ta zilnică.

Leu

Chiar și acest titlu v-a dat un atac de panică. “- Se referă la mine? De ce se referă la mine? Nici măcar nu mă cunoaște! De ce m-ar fi dezbătut în public așa? Acest lucru va afecta încrederea celorlalți în mine și poziția mea în comunitate?” Trebuie să te calmezi şi să respiri adânc. Toate aceste atacuri de panică nu sunt bune pentru sănătatea ta.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară se confruntă frecvent cu atacuri de panică, provocate în majoritatea situațiilor de relaţiile conflictuale cu cei din jur sau colegii de muncă. Îşi doresc armonie pe toate planurile, însă perfecțiunea nu există, iar micile tensiuni şi neînţelegeri trebuie acceptate ca atare.

Balanţă

Tu nu eşti familiarizat cu problema atacurilor de panică. Eşti calmul înainte și după furtună. O stâncă ce stă nemișcată și îndrăzneață în ciuda încercărilor şi provocărilor vieţii. Indiferent ce vă aduce viața, nu vă panicați niciodată.

Scorpion

Deveniți tot mai înțelept de-a lungul vieții. Lucrurile care v-ar fi format o convingere completă acum zece ani tocmai vă deschid orizonturi noi în aceste zile. Eşti echilibrat şi rareori te pierzi cu firea. Dacă se întâmplă totuşi ca temerile şi panica să te cuprindă, vei reuşi să te regăsești rapid şi fără ceilalţi să ştie.

Săgetător

Sunteți predispus la panică numai atunci când vine vorba de statutul vostru social perceput de ceilalţi. Dezaprobarea socială sau chiar gândul ca într-o zi să fii chiar ușor nepopular sau chiar neagreat de o singură persoană este ceea ce te transformă într-un munte de anxietate şi panică.

Capricorn

Daţi dovadă de înţelepciune şi răbdare infinită în privinţa sentimentelor şi reacțiilor voastre la ceea ce vi se întâmplă. Această atitudine extrem de benefică vă ajută să depășiți orice provocare cu credință şi optimism. Atacurile de panică nu sunt camarazii voştri de drum, aşa că nimic nu vă poate opri din drumul vostru.

Vărsător

Chiar și lucrurile mici şi nesemnificative pot deveni adevărate obstacole şi piedici pentru tine. Vă deplasați la magazinul alimentar pentru a cumpăra chipsuri și suc, dar ce se întâmplă dacă nu găsiţi marca voastră preferată? Simţiţi cum panica pune stăpânire pe voi încet şi sigur. Relaxați-vă şi priviţi viaţa dintr-o perspectivă cu mai mult optimism!

Peşti

Când primiți o veste proastă, inima începe să bată puternic, iar palmele, să transpire. Mâinile încep să tremure. Mintea ta începe să scape de sub control. Va fi nevoie de o îmbrățișare lungă sau de o asigurare că totul va fi bine în cele din urmă. “Panica” este printre cuvintele tale preferate şi o experimentezi deseori.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..