Home Compatibilitate zodii Horoscop pe 5 ani! Zodiile încercate de SOARTĂ!

Horoscop pe 5 ani! Zodiile încercate de SOARTĂ!

de Arseni Ana
Zodiile incercate de SOARTA

Următorii cinci ani pentru unii nativi vor fi plini de reușite, dar pentru alții lucrurile nu vor sta așa de bine. Iată care sunt zodiile care sunt încercate de soartă în următorii cinci ani!

Fecioarele vor avea ceva probleme cu o prietenă mai veche, iar acest lucru le va schimba starea destul de mult de-a lungul anilor. Balanțele reușesc să facă o schimbare pe planul sentimental, pentru că nu își văd viitorul alături de această persoană, iar Săgetătorii vor avea câteva probleme cu veniturile.

BERBEC

Berbecii vor avea ceva probleme la locurile de muncă pe care le vor încerca de-a lungul acestor cinci ani. Însă, cu timpul vor realiza ce își doresc cu adevărat să facă și vor observa că lucrurile vor prinde contur. Deși, poate pentru unii acest timp parte pierdut degeaba, pentru Berbeci timpul acesta a fost unul câștigat, pentru că au reușit să cunoască destul de mulți oameni care i-au ajutat destul de tare în evoluția lor.

TAUR

Taurii se lovesc de câteva probleme de sănătate, care însă nu sunt grave. Sunt din cauza oboselii și a faptului că nu dedici mult timp odihnei. De-a lungul acestor ani ar trebui să îți iei măcar câteva weekenduri pe an pentru relaxare, pentru că altfel vei avea probleme destul de serioase de sănătate. Gândește-te mai mult la tine și la ce îți dorești cu adevărat și las-o mai moale cu  munca!

GEMENI

Astrologii le recomandă nativilor din această zodie să se înarmeze cu multă răbdare, pentru că va urma o perioadă destul de solicitantă din toate punctele de vedere. Nu va fi totul așa roz ca până acum, așa că încearcă să ai cât mai multă grijă de tine însuți în următoarea perioadă. Vei avea parte de multe certuri la locul de muncă, iar relația cu partenerul va începe să scârțâie. Nu este o perioadă potrivită pentru a lua decizii foarte importante.

RAC

Racii reușesc să își găsească echilibrul. Nativii din această zodie au stat destul de slab în ultima perioadă la capitolul comunicare, iar acest lucru a creat foarte multe contraziceri cu cei din jurul lor. De la familie, până la prieteni și partener de viață, nu a existat o zi în care Racii să nu se certe cu ei. Este timpul să înveți să îi asculți și pe cei din jurul tău și să nu te mai gândești așa de mult la propria persoană.

LEU

Nativii din zodia Leu vor reuși să își schimbe locul de muncă, pentru că începuseră să îl urască din tot sufletul. Se anunță o perioadă destul de bună pentru aceștia, în care se vor întâmpla lucruri bune. Însă, cea mai mare bucurie de care vor avea parte este faptul că vor reuși să își găsească persoana potrivită pentru ei și se gândesc serios că aceasta este sufletul lor pereche. Ai grijă însă, că anumiți oameni din viața ta nu vor fi de acord cu această relație!

FECIOARĂ

Fecioarele s-au lăsat duse de val în această relație de prietenie pe care o aveau și au ajuns la un final destul de tragic. Încet-încet îți vei da seama că ai parte doar de oameni nepotriviți în viața ta și vei încerca să faci tot posibilul să îi elimini. Prietenia această te-a dat cam tare peste cap, iar acum îți este frică să mai încredere în persoane noi. Nu îți face probleme, pentru că va trece această perioadă destul de repede și vei cunoaște oameni care te vor ajuta să evoluezi și lângă care te vei simți foarte bine.

BALANȚĂ

Balanțele vor ajunge la jumătatea acestui an și își vor da seama că persoana lângă care trăiesc nu este cea cu care își văd viitorul. Trebuie să treceți peste această despărțire, pentru că nu este momentul potrivit să bateți pasul pe loc. Lucrurile vor rezolva rănile și sigur veți reuși să găsiți o persoană potrivită. În acest timp, încercați să dedicați mai mult timp propriei persoane. Ai nevoie de ceva timp petrecut doar cu tine. Prietenii și familia îți vor fi alături în această perioadă.

SCORPION

Diferite probleme cu familia vă vor pune în dificultate în următoarea perioadă. Acestora nu le convine relația pe care o aveți acum și vor încerca să vă despartă de persoana iubită. Încercați doar să le explicați totul cu calm și să le arătați că totul este altfel decât cum văd ei. Pe lângă aceste lucruri, încercați să le arătați că este persoana potrivită și chiar vă doriți să întemeiați o familie alături de ea. Comunicarea este cheia în această situație.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor avea parte de o perioadă destul de bună, în afara a câtorva probleme din punct de vedere financiar. Însă, începând cu anul următor lucrurile vor intra pe drumul cel bun și veți reuși să treceți cu bine peste aceste probleme. Nativii din această zodie vor reuși să investească în propriile plăceri, iar asta îi bucură destul de mult.

CAPRICORN

Vei avea câteva probleme la locul de muncă, din cauza unor neînțelegeri cu colegii. Acest lucru va duce probabil și la anumite discuții mai aprinse cu șefii. Însă, tot ce trebuie să faci este să îți vezi propriu interes și să păstrezi o atitudine neutră cu aceștia. Doar gândește-te că nu sunt obligați să îți fie prieteni. În rest, totul merge destul de bine în viețile voastre. Muncă, locuință și relație. O viață liniștită, așa cum vă doriți.

VĂRSĂTOR

Ai grijă la problemele de sănătate din următoarea perioadă, pentru că te vei lupta destul de tare cu ele. Nu va fi vorba de vreo  problemă foarte gravă, însă dacă le amâni, vor avea consecințe mai urâte. În rest, următorii ani vor dedicați doar locului de muncă. Ești captivat de ceea ce faci la muncă și îți place foarte mult ce faci la momentul actual…

PEȘTI

Nativii din această zodie vor fi puși la diferite încercări în următorii cinci ani. Vor avea foarte multe lucruri de rezolvat la locul de muncă, dar totuși vor reuși să își păstreze calmul și starea de bine. În această perioadă, Peștii vor reuși să își întemeieze o familie. Însă, viața în doi nu va fi așa de ușor la început  și vor exista câteva discuții mai aprinse. Trebuie doar să vă păstrați calmul și să comunicați mai bine!

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..