Home Compatibilitate zodii O zodie se prăbușește, iar 3 renasc: Rac…

O zodie se prăbușește, iar 3 renasc: Rac…

de Arseni Ana
O zodie se prabuseste iar 3 renasc

Perioada care urmează nu va fi una deloc ușoară pentru unii nativi, dar va fi extrem de benefică pentru trei zodii. Dacă te regăsești într-una dintre aceste categorii, în special în prima, stai liniștit! Totul răul este înspre bine și vei vedea cum, mai târziu, lucrurile prin care ai trecut ți-au prins bine.

Rac

Din păcate, acești nativi vor avea foarte mult de suferit în perioada următoare, deoarece se vor prăbuși. Greul va veni peste ei și, din cauza faptului ca sunt peroane sensibile, le va fi foarte greu sa treacă prin toate aceste lucruri.

Însă, trebuie sa aibă foarte mare grijă, deoarece, dacă se lasă în voia sorții și nu luptă pentru a ieși la suprafață, se pot confrunta cu situații extrem de neplăcute. Pot intra în depresie sau pot avea stări de anxietate, lucru ce le va complica viața foarte tare.

Contează foarte mult să ai pe cineva alături, pe cineva cu care să vorbești, deoarece singur va fi foarte solicitant să treci prin tot.

Gemeni

Ai trecut printr-o perioadă foarte solicitantă în ultima vreme, dar acum s-a terminat. A venit și rândul tău. Lucrurile vor începe să se așeze în favoare ta și totul va deveni mult mai ușor. Lucrurile vor începe să se rezolve singure, totul va reveni la normal și tot ceea ce trebuie tu sa faci este sa te bucuri de aceste lucruri și de faptul că, într-un sfârșit, nu va mai trebuie să porți de grijă lucrurilor din jurul tău.

Poate că nu îți va veni să crezi, dar partea ta s-a încheiat și, începând de acum, te vei putea bucura de viață, de roadele muncii tale, dar și de tot ceea ce ai realizat până acum. Bucură-te de aceste momente și lasă, din acest moment, lucrurile să se rezolve singure.

Vărsător

Prea mult timp ai suferit, prea mult timp te-ai simțit rău, neputincios, ai avut parte de dezamăgiri, dar, începând cu acest moment, acest capitol s-a încheiat. Vei întra într-o nouă etapă în viața ta, ba chiar poți spune că o iei de la zero.

Ești ca pasărea Phoenix și vei renaște din propria cenușă. După o perioadă lungă de dezamăgire și durere, acum a venit și rândul tău să zâmbești și te vei bucura din plin de momentele încărcate de libertate pe care le vei avea.

Pești

Ai trecut suficient de mult timp printr-o perioadă destul de grea, ai avut de-a face cu foarte multe situații neplăcute, dar și solicitante, și, iată că, până la urmă, a sosit și momentul tău de glorie.

Vei uita această perioadă neagră și grea din viața ta și te vei bucura de liniștea pe care trecerea ei a adus-o în viața ta. Te vei putea reîntoarce cu plăcere la momentele tale frumoase petrecute cu familia, îți poți relua obiceiurile cotidiene fără a te mai gândi la alte posibile lucruri ce pot interveni…

Perioada ce tocmai s-a încheiat sau urmează să se încheie în perioada următoare a fost una mai mult decât solicitantă și ți-a adus multe stări negative, dar acum îți poți recăpăta zâmbetul.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..