Home Stiri mondene Iată care este boala de care suferă Delia!

Iată care este boala de care suferă Delia!

de Clara

Delia a dezvăluit, recent, că se confruntă cu o problemă de care puține persoane știu. Mai exact, artista suferă de Peter Pan, un sindrom care îi face pe adulți să nu se comporte conform vârstei pe care o au.

„Foarte important, în orice… Cum, mă, să uiți de tine, n-ai cum să uiți? În esență suntem niște copii dezvoltați, ni se mai ridează pielea, avem experiență, și bani…, dar tot copii suntem, ne cumpărăm jucării. Cu aceeași bucurie, mă uit și fac…iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri… Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine copilăria mea m-a marcat”, a spus aceasta în cadrul unui podcast la care a luat parte.

Psihologii au o părere nu foarte bună despre sindromul cu care se confruntă Delia și susțin că le dă viața peste cap celor care îl au. „Viata cu sindromul Peter Pan? Cand îl intâlnești, crezi că e cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care ai trăit-o. Este atent, vesel, atrăgător, te face să te simți unică. Asta până când apare vreo problemă. Atunci îi vei vedea adevărata față. Incapabil să ia o decizie, va aștepta ca totul să se rezolve sau va da bir cu fugiții. Când îi vei cere mai multă implicare în relație, responsabilitate sau vreun compromis, nu vei avea cu cine să te înțelegi”, spun oamenii de specialitate despre această afecțiune, conform cancan.ro.

De-a lungul timpului, personalitatea Deliei a atras multe simpatii, dar și multe antipatii. Nu puține au fost persoanele care au mărturisit că nu se comportă adecvat vârstei sale și că manifestă acest lucru fie prin machiaj, fie prin vestimentație, fie prin imaginea pa care o afișează in mediul online. Se pare că totul este cauzat de sindromul Peter Pan, iar artista a reușit să transforme totul într-o experiență frumoasă și care să îi aducă fericire.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies