Home Stiri mondene Iată care este floarea sufletului tău în funcție de ziua în care te-ai născut!

Iată care este floarea sufletului tău în funcție de ziua în care te-ai născut!

de Andreea M

Ziua în care ai apărut pe această lume spune extrem de multe lucruri despre tine, precum calitățile și defectele tale. Ziua săptămânii este cheia spre aflarea secretelor tale și iată ce floare se potrivește sufletului tău în funcție de acest lucru!

Luni – Iris

Dacă te-ai născut în prima zi a săptămânii, ești o persoană foarte modestă, empatică și care, tocmai datorită acestui lucru, sare mereu în ajutorul celor din jur. Ești o fire timidă, ai o personalitate blândă, iar sufletul tău este caracterizat de iris, stânjenel.

Marți – Trandafirul roșu

Dacă marți este ziua în care ai venit pe lume, intuiția ta este la cote înalte și dai dovadă de curaj. Nu poți fi intimidată și iei inițiativa de fiecare dată, fiind un foarte bun lider.

Miercuri – Cala

Pragmatismul și eficacitatea sunt două dintre trăsăturile tale dominante. Ai o înfățișare extrem de dură, dar ai un suflet pur și blând și nu foarte multă lume reușește să te înțeleagă.

Joi – Floarea-soarelui

Ești o persoană care debordează de fericire, de optimism și de încredere. Ai un suflet bun și cald care este o adevărată binecuvântare pentru cei din jurul tău. La fel ca floarea-soarelui, căldura celor din jur este cea care te trezește la viață.

Vineri – Crinul alb

Ești o fire extrem de atentă și reușești să empatizezi foarte mult cu cei din jurul tău. Nu te dai înlături din a-i ajuta pe cei care au nevoie, iar sufletul tău este extrem de curat.

Sâmbătă – Floarea de lotus

Ești extrem de înțeleaptă, de cumpătată, dar și de dedicată tuturor persoanelor și lucrurilor ce îți fericesc sufletul. Ești calmă, pașnică, iar toată lumea este cucerită de eleganța de care dai dovadă…

Duminică – Orhidee

Ești creativă, optimistă, îndrăzneață și deșteaptă. Ai un suflet de artist și îți faci prieteni extrem de repede. Reușești să atragi pe toată lumea ca un magnet și te bucuri de aprecierea celor din jur.

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..