Home Stiri mondene Iată cât au câștigat soții Stegaru de pe urma celebrității!

Iată cât au câștigat soții Stegaru de pe urma celebrității!

de Clara

Timp de  opt luni, telespectatorii au stat în fața televizoarelor, în fiecare seară, pentru a-i vedea pe Vulpița și Viorel. Acest lucru nu le-a adus doar faimă, ci și bani. Așadar, iată cât au câștigat cei doi! Datorită faptului că au avut o audiență foarte mare, au primit sume mari de bani de la Antena 1.

Aceștia au mai făcut bani și de pe urma colaborărilor muzicale pe care le-au avut. Așadar, doar încasările din YouTube au fost de câteva mii de euro, la care s-au adăugat și banii primiți de la Antena 1. Înainte de a apărea la televizor, Vulpița și Viorel trăiau doar din ajutorul social. Acesta era de aproximativ 350 RON în fiecare lună, pentru amândoi. La această sumă, s-a mai adăugat și pensia alimentară a copilului, în valoare de 82 RON.

Așadar, Viorel și Vulpița au câștigat foarte mulți bani în perioada în care au stat în București. Cei doi s-au bucurat de un succes enorm, atât la televizor, cât și pe YouTube. Și-au făcut și conturi de socializare, unde fanii își exprimau opinia despre ei.

Acum câteva luni, Mirela Vaida le-a luat apărarea soților Stegaru, deoarece lumea cerea să plece din emisiune: „Este incredibil cât de mediatizată și de hulită, dar și de urmărită este această emisiune cu cele două personaje: Veronica, zisă Vulpita, și Viorel! Totul a pornit de la o alarmă falsă: un presupus viol dovedit a fi un «amantlâc in serie» . Telenovela a început! Restul a venit de la sine! Nu am înțeles nici până azi de ce aceste personaje au electrizat publicul, de ce au devenit un «caz național» comentat de toată lumea! E clar că, dacă de mai bine de o lună, peste două milioane de telespectatori, uneori chiar trei milioane (?), privesc cu sufletul la gură această poveste, ea va continua!”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies