Home Stiri mondene Iată cât au câștigat soții Stegaru de pe urma celebrității!

Iată cât au câștigat soții Stegaru de pe urma celebrității!

de Buinoschi Andreea

Timp de  opt luni, telespectatorii au stat în fața televizoarelor, în fiecare seară, pentru a-i vedea pe Vulpița și Viorel. Acest lucru nu le-a adus doar faimă, ci și bani. Așadar, iată cât au câștigat cei doi! Datorită faptului că au avut o audiență foarte mare, au primit sume mari de bani de la Antena 1.

Aceștia au mai făcut bani și de pe urma colaborărilor muzicale pe care le-au avut. Așadar, doar încasările din YouTube au fost de câteva mii de euro, la care s-au adăugat și banii primiți de la Antena 1. Înainte de a apărea la televizor, Vulpița și Viorel trăiau doar din ajutorul social. Acesta era de aproximativ 350 RON în fiecare lună, pentru amândoi. La această sumă, s-a mai adăugat și pensia alimentară a copilului, în valoare de 82 RON.

Așadar, Viorel și Vulpița au câștigat foarte mulți bani în perioada în care au stat în București. Cei doi s-au bucurat de un succes enorm, atât la televizor, cât și pe YouTube. Și-au făcut și conturi de socializare, unde fanii își exprimau opinia despre ei.

Acum câteva luni, Mirela Vaida le-a luat apărarea soților Stegaru, deoarece lumea cerea să plece din emisiune: „Este incredibil cat de mediatizata si de hulita, dar si de urmarita, este aceasta emisiune cu cele doua personaje: Veronica, zisa Vulpita, si Viorel! Totul a pornit de la o alarma falsa: un presupus viol dovedit a fi un «amantlac in serie» . Telenovela a inceput! Restul a venit de la sine! Nu am inteles nici pana azi de ce aceste personaje au electrizat publicul, de ce au devenit un «caz national» comentat de toata lumea! E clar ca, daca de mai bine de o luna, peste doua milioane de telespectatori, uneori chiar trei milioane?? privesc cu sufletul la gura aceasta poveste, ea va continua!”…

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies