Home Stiri mondene Iată câteva imagini din casa lui Smiley și a Ginei Pistol!

Iată câteva imagini din casa lui Smiley și a Ginei Pistol!

de Clara

Gina Pistol și Smiley s-au apucat de renovat casa. Aceasta este a doua renovare pe care cei doi părinți au făcut-o anul acesta, deoarece apariția micuței lor, Josephine, i-a silit să apeleze la aceste schimbări.

Pereții albi și designul puternic al pereților de la baie au creat un impact puternic, perfect pentru o casă cu personalitate. „Sunt foarte frumoase culorile, sunt mult mai frumoase în realitate. Acum sunt și neșterse”, a declarat Gina pe pagina sa de Instagram.

„Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine, și de la Gina. Și, oricum, e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar, cumva, atunci când zâmbește, regăsesc niște lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine.

Gina îmi spune: «Băi, tu eşti testul meu de răbdare». Deci, eu pentru ea am fost un test de răbdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată. Pentru că e mai vulcanică, mai colerică ca temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi. De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo.

Plec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde. Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare”, a spus artistul în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies