Home Stiri mondene Iată câți bani a făcut Adriana Bahmuțeanu până acum! Nu o să-ți vină să crezi!

Iată câți bani a făcut Adriana Bahmuțeanu până acum! Nu o să-ți vină să crezi!

de Buinoschi Andreea

Adriana Bahmuțeanu se numără printre vedetele care s-au decis să candideze pentru funcția de primar al unui sector din București, iar ea candidează pentru Sectorul 1. Pentru a putea face acest lucru, fosta soție a lui Silviu Prigoană a trebuit să își depună și declarația de avere.

În acest fel, oamenii au putut vedea bunurile pe care la are, dar și cât a câștigat aceasta în ultimele 12 luni. Singurul venit al vedetei este de 5.600 RON pe lună. Adriana a avut o singură sursă de venit, în urma unor drepturi de autor de care a beneficiat de la o televiziune, iar acestea au fost în valoare de 68.000 RON în fiecare an. Banii au fost încasați pentru „servicii artistice”, iar suma i-a intrat în cont prin intermediul PFA-ului pe care îl deține. De asemenea, Bahmu mai primește și 50% din încasările pe care le face un coafor din București.

Conform declarației de avere, fosta soție a lui Silviu Prigoană nu are mașini, imobile, bijuterii sau terenuri. Mai mult decât atât, nu are nici datorii și nici bani în conturi.

Bahmuțeanu a renunțat să mai lucreze la televiziunea cu care a colaborat în ultimul an și a decis să se axeze mai mult pe cariera de psiholog-trainer.

La sfârșitul lunii iunie a acestui an, Adriana le-a oferit un interviu celor de la click.ro și a vorbit despre câteva aspecte personale. Vedeta are un nou iubit care, conform spuselor sale, i-a oferit tot ceea ce avea nevoie: „Avem o relaţie bună, consolidată, a trecut perioada aia de fluturași în stomac, de îndrăgosteală, suntem, practic, doi prieteni foarte buni, doi parteneri de viaţă, ne respectăm, ne iubim şi ştim foarte bine ce vrem unul de la altul, ce vrem de la relaţie şi cum ne dorim să ne trăim viaţa, deci, practic, noi suntem într-un parteneriat domestic foarte, foarte liniştit.

Noi ne-am mutat de mult împreună, nu de acum, ţi-am zis, inclusiv perioada pandemiei am petrecut-o împreună, fiecare şi-a făcut treaba pe care a avut-o. În plus eu nu am vrut să ne expunem public relaţia tocmai pentru a nu îl expune pe Nikos unor situaţii de scandal televizat sau de alte discuţii. El este artist, are o carieră frumoasă, nu am vrut să îl implic în viaţa mea tumultuoasă. I-am şi explicat lucrul ăsta, că aş vrea să fim discreți, a înţeles şi dacă nu era chestia cu izolarea de la Techirghiol, probabil nici acum nu ar fi ştiut oamenii, publicul larg, că noi suntem împreună…”.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies