Home Stiri mondene Iată câți bani a primit Bianca Drăgușanu de la fostul ei iubit, Alex Bodi!

Iată câți bani a primit Bianca Drăgușanu de la fostul ei iubit, Alex Bodi!

de Buinoschi Andreea

Foarte multă vreme, s-a speculat faptul că Alex Bodi i-a oferit bani Biancăi Drăgușanu, dar adevărul se pare că este altul. Conform extraselor de cont ale lui Alex Bodi, se pare că niciun ban din contul său nu a ajuns în contul Biancăi Drăgușanu.

Avocatul Cătălin Dancu a depus în instanță extrasele de cont din perioada 1 ianuarie 2019 – 10 iunie 2020. Acest lucru este extrem de relevant în proces, deoarece arată atât modul în care Bodi cheltuia banii, cât și modul în care îi făcea.

Mai mult decât atât, se pare că Bianca era cea care i-a transferat bani milionarului. Mai exact, la începutul acestui an, fosta iubită a lui Alex Bodi a transferat 40.000 de euro în contul lui, pentru achiziția unui automobil Mercedes. Se pare că Bodi i-a dat banii înapoi, după ce, la un moment dat, se despărțiseră cu mare scandal.

Avocatul afaceristului a vorbit și despre implicarea fostei lui iubite în dosarul de proxenetism. „Eu vă spun cu toată convingerea că Bianca Drăgușanu nu are ce să caute în acest dosar. Atâta vreme cât faptele și activitățile din dosar sunt cu mulți ani în urmă, ea, practic, nu are absolut nicio legătură, nu va fi audiată și nu are nicio relevanță în acest moment, în dosar.

Cunoaștem că domnul Bodi Alexandru este în relație cu Bianca Drăgușanu, toată lumea știe și poate identifica în timp și spațiu această relație… Nu ajută la nimic. Absolut la nimic… Am auzit speculații, tâmpenii, iertați-mi cuvântul, că domnul Bodi vrea s-o oblige și pe Bianca să se prostitueze, s-o pună la fel, sub constrângere, să producă bani ca fosta soție. Eu înțeleg că știrile sunt necesare, că hârtia suportă orice, dar nu cred că s-a gândit nimeni de penibilul acestui gen de informații care apar în spațiul public”, a mai spus Cătălin Dancu…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..