Home Stiri mondene Iată ce decizie importantă a luat Gina Pistol pentru fetița sa!

Iată ce decizie importantă a luat Gina Pistol pentru fetița sa!

de Clara

Gina Pistol mai are puțin și va aduce pe lume primul său copil. Aceasta urmează să nască la începutul lunii martie, iar emoțiile ei și ale lui Smiley sunt extrem de mari. Cei doi au terminat majoritatea pregătirilor pentru venirea noului membru al familiei, iar Gina s-a asigurat că nu îi scapă nimic din vedere.

Cei doi îndrăgostiți au decis să cel mai bine ar fi ca, la naștere, micuței să îi fie recoltate celule stem, pentru ca, ulterior, să se stocheze într-un laborator performant. „Gata. Am semnat”, a scris Gina, pe pagina sa de Instagram, în dreptul fotografiei cu documentele.

Mai mult decât atât, și Smiley a făcut un gest la fel de emoționant. Artistul s-a pozat în timp ce sărută burta Ginei, iar fanii nu s-au mai oprit din a lăsa comentarii frumoase. „Minunată imagine! Să fiți sănătoși toți trei, iar Ginuței, din tot sufletul, nastere usoară! Cam pe când fericitul eveniment? O să ne fie greu fără ea la «Chefi la cuțite»!!!!!! Vă sarut cu drag și mai așteptăm vești bune de la voi! Doamne ajută” și „Una dintre cele mai frumoase poze ale tale! Și o să mai urmeze… cu siguranță!”, au foat doar câteva dintre miile de comentarii lăsate pe pagina lui.

Zilele trecute, Smiley a intrat în direct în cadrul emisiunii La Măruță și a vorbit despre nașterea micuței sale. În ciuda faptului că nici ei nu știu data exactă, marele eveniment este programat pentru primele săptămâni ale lunii martie.

„Nu știm exact data, mai durează o lună și un pic. Suntem emoționați. De la o vreme, lumea îmi spune «Smiley tăticul», nu simplu «Smiley». Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmați până în dinți. Am renovat o parte din camera fetiței, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuț, cărucioare, scaun de mașină”, a spus Smiley, în cadrul emisiunii difuzate la PRO TV.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies