Home Stiri mondene Iată ce mănâncă participanții de la „Survivor”!

Iată ce mănâncă participanții de la „Survivor”!

de Buinoschi Andreea

Emisiunea Survivor este una dintre cele mai grele competiții difuzate la televizor. Pe lângă probele care necesită putere fizică, dar și putere psihică, și ceea ce se întâmplă în pauzele de filmare sau în perioadele în care nu sunt probe este la fel de greu.

Concurenții depun un efort extrem de mare în fiecare zi încercând să își ajute echipa să iasă învingătoare. Cu toate acestea, pentru a reuși să își recapete puterile, au nevoie de o cantitate mare de hrană, lucru de care nu beneficiază pe insulă. Mai exact, pe lângă faptul că fiecare dintre ei trebuie să construiască un loc în care să se adăpostească, trebuie să își procure și hrană.

Singurul lucru pe care participanții îl primesc din partea producătorilor emisiunii este orezul. Faimoșii și Războinicii trebuie să găsească singuri o metodă prin care să îl gătească, ceea ce înseamnă că se ajută și de ceea ce au la îndemână, cum ar fi nucile de cocos sau plantele comestibile din Republica Dominicană.

Prima cursă din competiția Survivor 2021 nu a avut rezultatul dorit de către echipa Faimoșilor. Aceștia au pierdut și au trebuit să se descurce și în ceea ce privește hrana. În ciuda faptului că au căutat minute bune ceva de mâncare prin junglă, singurele lucruri cu care s-au întors au fost niște nuci de cocos.

Anul acesta, din echipa Faimoșilor fac parte: Roxana Nemeș, Jador, Alexandra Stan, Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță, Cosmin Stanciu, Amna, Culiță Sterp, Elena Marin, Zannidache, Simona Hapciuc și Majda. În echipa rivală, cea a Războinicilor, sunt: Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghita, Giorgiana-Elena Lupu, Maria Hîngu, Andreea Moșneagu, Melina Dumitru, Alin Salajean, Sorin Pușcașu, Albert Oprea, Mariano Starlin Belen Medina, Lucian Barbu și Musty Camara…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..