Home Stiri mondene Iată ce spune Cătălin Botezatu despre vestimentația Deliei: „Nu au curajul de a se îmbrăca singure”

Iată ce spune Cătălin Botezatu despre vestimentația Deliei: „Nu au curajul de a se îmbrăca singure”

de Buinoschi Andreea

Cătălin Botezatu a reușit să dea lovitura în industria modei, lucru ce face ca părerea sa să fie extrem de importantă. Deoarece este foarte exigent, Cătălin este cel mai de temut jurat al emisiunii Bravo, ai stil! și, în cadrul unui interviu acordat celor de la impact.ro, acesta a vorbit despre stilul vestimentar pe care îl au vedetele din România.

„Sunt câteva vedete în România care au un stil propriu, pe care și l-au creat în timp, singure. Aici vorbesc despre marile vedete ale României, pe care le poți număra pe degete. Alte vedete nu au curajul de a se îmbrăca singure și apelează la tot felul de stiliști, care le văd prin prisma lor altfel decât ar trebui și, atunci, de cele mai multe ori, acestea greșesc. Delia, Mihaela Rădulescu au un stil propriu și inconfundabil cu care nu ar da greș niciodată, spre exemplu.

Concurentele de la «Bravo, ai stil! Celebrities» sunt îndrăznețe, în primul rând, pentru că au avut curajul de a răspunde afirmativ acestei provocări. Deși știau că este o emisiune în care vor fi trecute printr-o serie de încercări, ele au avut curaj, sunt niște persoane asumate. Au lăsat la o parte anumite inhibiții. Au venit, alături de stiliștii lor, chiar dacă aceștia nu se văd, să demonstreze că vor sa câștige”, a spus juratul.

În cadrul aceluiași interviu, afaceristul a vorbit și despre criza prin care a trecut și el din cauza pandemiei. „Pandemia mi-a afectat foarte tare afacerile pentru că din toate unghiurile (modă, restaurante, magazine), acestea au avut de suferit. A trebuit să disponibilizez oameni, te confrunți, în domeniul în care eu activez, cu tot felul de situații. La un moment dat, nu știi ce să le mai dai de lucru oamenilor ca să poți să îi ții. A trebuit tot timpul să mă reinventez. În ce privește moda masculină nu se mai vindeau costume de ceremonie, atunci am creat o capsulă foarte interesantă, din materiale reciclabile”, a mai adăugat vedeta…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies