Home Stiri mondene Iată ce sume colosale a câștigat Andreea Bălan în noaptea dintre ani!

Iată ce sume colosale a câștigat Andreea Bălan în noaptea dintre ani!

de Clara

Noaptea dintre ani este un moment extrem de profitabil pentru artiști, iar Andreea Bălan nu este o excepție. Artista a făcut bani frumoși în fiecare an, iar mai multe publicații au aproximat sumele câștigate de către aceasta.

Așadar, conform celor de la agentiadepresamondenă.com, în urmă cu șapte ani, de Revelion, Andreea Bălan a câștigat aproximativ 28.000 de euro, în timp ce, în anul 2018, potrivit ciao.ro, a încasat circa 17.500 de euro. Cu toate acestea, nu se știe dacă artista va susține vreun concert în anul 2021, deoarece nu a anunțat încă nimic.

În urmă cu puțin timp, Andreea Bălan a spus că nu mai poate rămâne însărcinată și că, deși ar vrea să apeleze la o mamă-surogat, legislația din România nu îi permite.

„Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă-surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi, pentru că în România nu e legală procedura, a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte, copilul este adoptat, şi mie, personal, mi se pare o tâmpenie.

Mi se pare că trebuie să existe această opţiune, pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de mulți ani să rămână însărcinată in vitro şi nu reușește. E păcat, de ce să nu oferi această şansă? Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani şi, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta.

Una e să spui «Da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi» şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-șase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil?! Nu mai există această posibilitate sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă-surogat”, a spus solista pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies