Home Stiri mondene Iată ce va face Ionuț Belei cu premiul de la „Chefi la cuțite”!

Iată ce va face Ionuț Belei cu premiul de la „Chefi la cuțite”!

de Buinoschi Andreea

Ionuț Belei este câștigătorul celui mai recent sezon de la Chefi la cuțite. Acesta nu a plecat acasă doar cu trofeul, ci și cu o sumă mare de bani. Bucătarul are planuri mari pentru viitor și știe în ce vrea să investească suma respectivă.

Cum pasiunea lui pentru bucătărie a putut fi observată cu ochiul liber, Ionuț a decis să se perfecționeze în ceea ce privește arta culinară și va investi banii în ceva constructiv. „Doresc să mai învăț, să mai am parte de experiențe frumoase și să fac un curs de bucătărie și, de ce nu, pe viitor voi demara un proiect în care voi găti în restaurantul meu”, a spus acesta, pentru cei de la Observator.

Ionuț Belei a fost în echipa lui Sorin Bontea. Chef-ul a acordat un interviu celor de la Observator și a vorbit despre talentul celui pe care l-a ajutat să câștige. „Eu nu am făcut mare lucru. Mi-am făcut datoria de a duce oameni în semifinală, iar de acolo, a depins doar de ei. Iar Ionuț (…) cât de bine a gătit a dovedit în finală și așa a câștigat sezonul.

Mă așteptam ca finaliștii să fie Ionuț, Cristi și Blenche. Jocul greșeala așteaptă. Echipa lui Cătălin a gătit foarte bine, dar, uite, le-a lipsit antrenamentul. (…) Nu a fost așa mare bucurie în echipa mea, dar ei au fost conștienți că unul singur câștigă. Eu asta le spun concurenților de fiecare dată. Trebuie să lucreze ca o echipă, dar doar unul singur câștigă. Faptul că am intrat de 11 ori la duel, asta a fost foarte bine pentru ei. I-a antrenat.

Am avut emoții, sincer. I-am și spus lui Ionuț că și-a făcut o echipă care ori te doboară, ori te ajută să câștigi finala. Ionuț e plecat de mic în Germania, a lucrat în construcții, printr-o împrejurare a ajuns să gătească în restaurant. Eu cred ca el s-a născut să gătească. Are talent, ceea ce e foarte important, și un gust senzațional”, a spus chef Sorin Bontea…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies