Home Stiri mondene Iată ce vedete ar putea lua parte la „Survivor”!

Iată ce vedete ar putea lua parte la „Survivor”!

de Clara

PRO TV este cel care, începând cu anul acesta, va difuza emisiunea Survivor. Înscrierile au început și deja s-au vehiculat și primele nume care ar putea participa. Mai mult decât atât, PRO TV nu a luat de la Kanal D doar show-ul, ci și pe Daniel Pavel, prezentatorul acestuia.

Conform celor de la click.ro, Adrian Nartea, Marian Drăgulescu și Otilia Bilionera sunt doar câteva dintre persoanele care ar putea participa în sezonul acesta. Cu toate acestea, lista va fi anunțată în aproximativ două luni, iar fanii nu mai au mult de așteptat.

În cadrul Galei pentru Performanță și Excelență 2021, Daniel Pavel, prezentatorul concursului din Republica Dominicană, a plecat acasă cu premiul pentru „Personalitatea TV a anului”, ca o recompensă pentru toată activitatea mediatică de care a dat dovadă în ultima perioadă.

„Mulțumesc acestei ocazii extraordinare! Suntem într-un cadru care amintește un pic, mă uit la Roxana și la Raluca (n.r. – Roxana Nemeș și Raluca Dumitru, foste concurente la «Survivor România»). Am putea face niște trasee aici. Dragilor, urmează o serie de mulțumiri!

Acest premiu este un premiu colectiv, o alchimie a telespectatorilor, a voastră, a celor care v-ați uitat, ne-ați urmărit, cel mai intens și iubit reality din România. Îndrept mulțumirea către Faimoși și Războinici, ei au făcut show, ei au rezistat.

«Survivor» este o poveste despre supraviețuire. Frumusețile pe care le aveți aici, avem o mostră în cele două fete amintite. Acolo, în noroiul dominican, sub praf, sub soare, este o poveste care a forjat eroi ai timpurilor moderne. Despre asta este «Survivor»!

Nu în ultimul rând, cum a spus un mare filozof american, Snoop Doggy Dogg, aș vrea să îmi mulțumesc mie. Aș vrea să îmi mulțumesc mie pentru că am supraviețuit”, a spus acesta…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies