Home Stiri mondene Iată cine este femeia din Croația care a descoperit elixirul tinereții!

Iată cine este femeia din Croația care a descoperit elixirul tinereții!

de Buinoschi Andreea

Aspectul a făcut-o una dintre cele mai cunoscute persoane din țara ei. Branca Grubnik reușește să impresioneze cu fiecare apariție a sa din mediul online, iar pe rețelele sociale este supranumită „Barbie de Croația”.

Cu ajutorul felului în care arată, Branca Grubnik a devenit extrem de populară în Croația, în special datorită faptului că are 61 de ani. Cu toate că nu activează nici în domeniul televiziunii și nici în domeniul divertismentului, reușește să sfideze vârsta și se pare că a descoperit secretul tinereții veșnice.

Cum era de așteptat, există și persoane care nu sunt de acord cu ea. Respectivii oameni consideră că Branca Grubnik a apelat de mult prea multe ori la ajutorul medicului estetician, deoarece aspectul său nu trădează vârsta pe care o are. Cu toate acestea, femeia de origine croată nu ia în seamă părerile negative și continuă să facă tot ceea ce vrea.

Multă lume s-a întrebat ce consumă, deoarece fizicul ei ridică multe semne de întrebare. „Mănânc multe fructe și legume. Avem propria noastră grădină de legume și o livadă cu o varietate mare de pomi fructiferi: de cireși (ador cireșele), smochini și kiwi. Exercițiile fizice și alimentația sănătoasă sunt secretul tinereții mele”, a declarat aceasta în urmă cu mai multă vreme.

Fiul său este cel mai mare fan al ei și, cu ocazia zilei ei de naștere, i-a făcut o urare extrem de emoționantă. „La mulți ani celei mai minunate femei pe care o cunosc, cea mai bună, generoasă și frumoasă mamă din lume! Ești cel mai bun exemplu de cum ar trebui să arate o mamă perfectă. Văd îngerul meu în tine, tu ești supereroul meu, binecuvântarea mea, cel mai bun prieten al meu și norocul meu în viață. La mulți ani, mamă!… Te iubesc”, a scris bărbatul pe contul său de Instagram…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..