Home Stiri mondene Iată cine este iubitul Ramonei Gabor! Aceasta îl ține ascuns de aproximativ 10 ani

Iată cine este iubitul Ramonei Gabor! Aceasta îl ține ascuns de aproximativ 10 ani

de Buinoschi Andreea

Ramona Gabor locuiește în Dubai, unde pare să ducă o viață extrem de fericită și de liniștită. Aceasta este extrem de discretă în ceea ce privește viața ei personală, dar un lucru a ieșit la iveală.

Se pare că aceasta ar avea o relație de aproape zece ani și pe care preferă să o țină departe de ochii lumii, vrând ca nimeni și nimic din exterior să nu strice tot ceea ce ea și iubitul ei au construit până acum.

„Am mai spus-o: nu voi posta niciodată imagini cu un bărbat dacă acesta nu îmi este soț și, poate, nici atunci. Am învățat că este foarte frumos să iubești și să fii iubită fără ca cei din jur să te judece pe tine sau să îți judece relația. Voi răspunde bucuroasă la orice altă întrebare cu excepția relației mele, această chestiune mă privește doar pe mine, familia mea și prietenii apropiați.

Întotdeauna am fost atrasă de industria afacerilor. Deși am lucrat și încă mai lucrez ca model, am avut, de-a lungul timpului, tot felul de proiecte antreprenoriale în care m-am implicat. Ideea cu parfumul mi-a venit deoarece îmi doream să fac un parfum cu numele mamei mele. Pe parcurs, m-am abătut de la planul inițial și am făcut zece parfumuri; fiecare exprimă, prin numele său, un sentiment, o emoție, o motivație pozitivă”, a scris Ramona Gabor în urmă cu ceva timp, conform playtech.ro.

„Are o relație de opt ani. Iubitul său locuiește în Dubai, dar nu este de aici. O sprijină în proiectele și afacerile sale, se consultă în orice și îi dă toată libertatea de care are nevoie. Este tânăr și bogat, dar important este că se înțeleg perfect. Ramona este foarte bine, are tot ceea ce-și dorește. O duce mai bine decât Monica”, a spus una dintre prietenele sale pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies