Home Stiri mondene Iată cu câți bani este plătită Lidia Buble pentru participarea la „Asia Express”!

Iată cu câți bani este plătită Lidia Buble pentru participarea la „Asia Express”!

de Buinoschi Andreea

Lidia Buble și-a făcut bagajele pentru Asia Express și a plecat alături de sora sa, Estera Buble. Banii pe care Lidia îi primește pentru o singură emisiune nu sunt deloc de neglijat, onorariul său fiind foarte mare.

Conform celor de la wowbiz.ro, pentru o singură emisiune, Estera Buble primește 800 de euro, în timp ce Lidia Buble primește 2.000 de euro. Mai mult decât atât, fosta iubită a lui Răzvan Simion este concurenta plătită cel mai bine din sezonul cu numărul patru.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal :)… am ales-o însă pe Esty pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a spus artista, conform a1.ro, despre plecarea în aventura Asia Express.

În urmă cu ceva timp, Lidia a acordat un interviu pentru cei de la avantaje.ro și a vorbit despre familia numeroasă din care face parte. Cum își iubește foarte tare frații, nu este de mirare că aceasta a plecat în aventura vieții sale alături de sora ei, Estera.

„Noi suntem o familie unită și de mici am fost învățați să avem această dragoste familială frumoasă. Mami și tati trăiesc o poveste de iubire pură, așa cum rar poți vedea. Ei sunt protectorii, mentorii și cei mai buni profesori, atunci când vine vorba de valorile vieții. Familia mea este specială, pentru însăși căldura oferită, prin toate sfaturile date, de când suntem mici până ajungem mari și, mai ales, prin spiritul unic și armonios pe care-l trăim în casă.
Noi respectăm fiecare obicei de sărbători, cu mers la colindat, cântat la biserică, gătit în familie, făcut cadouri fiecăruia în parte, vizitat bunicii și rudele… fără falsă modestie, familia mea este una ca din povești”, a spus Lidia pentru avantaje.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..