Home Stiri mondene Iată cum privești ideea de familie în funcție de imaginea pe care o alegi!

Iată cum privești ideea de familie în funcție de imaginea pe care o alegi!

de Andreea M

Brightside vine cu un nou test psihologic ce te ajută să afli care este atitudinea ta față de familie. Tot ce trebuie să faci este să alegi imaginea care îți inspiră cel mai mult ideea de familie.

Chiar dacă nu ne dăm seama, ideea de familie și așteptările pe care noi le avem de la întemeierea acesteia sunt influențate de experiența pe care noi am avut-o în perioada copilăriei. Traumele sau, din contră, momentele frumoase pe care le-am trăit ne împing către una din imaginile de mai sus, iar acest lucru poate spune foarte multe despre modul în care vedem noi familia.

Dacă ai ales prima imagine, ești genul de persoană căreia ideea de familie nu îi surâde, mai ales ideea de familie tradițională. Pentru tine, cuvântul „familie” nu are o însemnătate aparte, fiind, de fapt, doar un termen care descrie legăturile dintre două persoane. Cu toate acestea, cel mai potrivit cuvânt este „rude”, atribuindu-l chiar și prietenilor apropiați ție.

Dacă ai ales a doua imagine, ești o familistă convinsă. Nu vei fi fericită pe deplin decât în momentul în care vei reuși să îți întemeiezi o familie. Pentru tine, acesta este cel mai important proces al vieții și consideri că întemeierea unei familii este o muncă de echipă și vrei să faci acest pas doar alături de persoana potrivită, după ce te vei asigura că lucrurile vor merge așa cum trebuie…

Dacă ai ales a treia imagine, vrei o familie, dar ai nevoie de timp pentru a-ți vindeca rănile din trecut. Din nefericire, ai trăit într-o familie disfuncțională, lucru ce te-a făcut să nu ai încredere în tine însăți și ai dezvoltat o anxietate puternică. Toate conflictele tale interioare sunt cauzate de relația defectuoasă pe care ai avut-o cu familia ta și, înainte de a ți-o întemeia pe a ta, trebuie să treci peste momentele care te-au marcat.

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..