Home Stiri mondene Spune cum îţi ţii telefonul şi află lucruri despre personalitatea ta

Spune cum îţi ţii telefonul şi află lucruri despre personalitatea ta

de Andreea M

Pe cât de banal pare, pe atât de real este. Modul în care îți ții telefonul dezvăluie despre tine multe lucruri, iar noi îți vom spune care sunt acelea, în funcție de ceea ce ai ales.

Gestul în sine este unul firesc și fiecare îl face în modul în care, la prima vedere, îi este cel mai simplu. Cu toate acestea, modul în care poziționăm mâinile atunci când ținem telefonul spune despre noi o mulțime de lucruri, mai ales despre personalitatea noastră.

Dacă ai ales prima imagine, ești o fire extrem de calculată și de organizată, de disciplinată și căreia îi place să aibă un plan foarte bine stabilit pentru orice. Nu îți place să vorbești, îți place să îi privești pe cei din jur și să îi observi cu atenție și nu dai dovadă de responsabilitate în relații, alegându-le pe cele aventuriere.

Dacă ai ales a doua imagine, ai nevoie de foarte multă iubire, de atenție, trebuie să te simți protejată și iubită. Ai o intuiție fantastică, te bazezi pe ea mereu și nu îți place să îți exprimi sentimentele, ținând totul în tine. Poți să citești extrem de repede oamenii din jurul tău.

Dacă ai ales a treia imagine, stările de anxietate nu îți sunt străine și ai nevoie, în mod constant, de afecțiune și de înțelegere din partea partenerului de cuplu. Poți să te adaptezi extrem de repede oricărei situații și reușești să te controlezi foarte bine în situațiile serioase…

Dacă ai ales a patra imagine, ești o fire echilibrată, liniștită și căreia nu îi plac momentele triste. Nu porți pică atunci când cineva îți greșește și ierți totul foarte repede. Foarte greu și foarte rar ieși din zona ta de confort și ai nevoie de mult timp pentru a te simți confortabil în preajma celor din jur.

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..