Home Stiri mondene Iată cum s-au cunoscut Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil!

Iată cum s-au cunoscut Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil!

de Buinoschi Andreea

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc să devină părinți în doar câteva luni și, în urmă cu puțin timp, au făcut și cununia civilă. Întrebată de fani cum s-au cunoscut, Gabriela a spus care a fost momentul în care ea și Dani s-au văzut pentru prima dată.

„În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă, la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… hai că am glumit… nu pentru voi… Ci pentru noi… O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a fost postarea lui Dani Oțil, atunci când a anunțat că va deveni tată pentru prima oară.

„Mă simt bine. În prima lună, a fost un pic mai greu, pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc: nu am voie să fac sport!”, a declarat modelul pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies