Home Stiri mondene Iată prima fotografie cu fiica lui Ștefan Stan!

Iată prima fotografie cu fiica lui Ștefan Stan!

de Buinoschi Andreea

Ștefan Stan a devenit tătic pentru prima oară. În viața lui și a partenerei sale a apărut o fetiță perfect sănătoasă care le-a alinat suferințele provocate de pandemie. Artistul se declară mai fericit ca niciodată și deja își iubește copilul mai mult decât orice pe lume.

S-a oprit pământul de bucurie!!! Bine ai venit în familia noastră, Elif Mihaela Stan! ❤️ Îți doresc, puiul meu, să crești mare, sănătoasă și înțeleaptă! Te iubim, mama și tata! ❤️💙”, este mesajul prin care Ștefan Stan a anunțat nașterea celei mai importante persoane din viața sa.

Fanii au reacționat imediat, fiind și ei extrem de fericiți: „Felicitări, proaspeți părinți, să vă bucurați de cea mai frumoasă și nouă etapă din viața voastră, împreună cu Elif Mihaela!”, „Să vă trăiască, să fie sănătoasă și norocoasă!”.

„Mă simt cel mai fericit om de pe pământ, cel mai împlinit și parcă de unde aveam puteri să merg mai departe și să răzbesc în viață… acum, cu această fetiță minunată, puterile mi s-au dublat, voința s-a dublat, totul s-a multiplicat”, a declarat acesta pentru cei de la wowbiz.ro.

Cei doi parteneri au vrut să se asigure că totul va fi amenajat până la ultimul detaliu, pentru ca fetița lor să aibă parte de tot ceea ce este mai bun. „Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3.600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu. Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei”, a spus artistul în urmă cu foarte puțin timp…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..