Home Stiri mondene Iată prima reacție a Lidiei Buble, după ce s-a aflat cu cine a plecat în vacanță!

Iată prima reacție a Lidiei Buble, după ce s-a aflat cu cine a plecat în vacanță!

de Buinoschi Andreea

Zilele trecute, s-a aflat că Lidia Buble a plecat în vacanță cu Ensar Duman, un cunoscut om de afaceri din România. Acum, artista a avut prima reacție, ridicând și mai multe semne de întrebare.

Prin intermediul contului ei de Instagram, aceasta a vorbit cu fanii săi și le-a povestit prin ceea ce trece. Se pare că artista s-a mutat și are foarte multă treabă. Cu toate acestea, vedeta nu a spus nimic de Ensar, presupusul ei iubit. „M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory.

Sunt atât de obosită, că mă chi bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți, că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, le-a spus Lidia celor care o urmăresc pe rețelele sociale.

În urmă cu doar câteva luni, Lidia și Răzvan Simion s-au despărțit. Înainte de acest eveniment, cântăreața a oferit un interviu pentru cei de la adevarul.ro și a vorbit despre începutul relației lor, când a fost catalogată ca amanta matinalului. „Cumva, e deranjant uneori pentru că forțează lucrurile şi intră cu bocancii în viaţa ta necunoscându-te, dar eu am o bulă şi o lume a mea în care trăiesc şi îmi pun toată nădejdea în Dumnezeu de fiecare dată şi nu las gura lumii să mă afecteze. De fiecare dată încerc să mă încarc doar cu lucrurile pozitive care mă ajută să evoluez, în rest, partea rea o las în urmă. În momentul când văd un mesaj mai răutăcios, prefer să nu răspund şi blochez acele persoane, pentru că având şi foarte mulţi fani tineri, nu vreau să-i las să vadă şi partea mai puţin plăcută a lucrurilor”, a mărturisit Lidia…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies