Home Stiri mondene Iată prima reacție a lui Marius Elisei, după ce s-a spus că divorțează!

Iată prima reacție a lui Marius Elisei, după ce s-a spus că divorțează!

de Clara

Prin intermediul mai multor filmulețe încărcate pe contul său de Instagram, Oana Roman a dat de înțeles că ea și Marius Elisei vor divorța. Cu toate că vedeta a oferit mai multe detalii legate de acest eveniment, soțul ei s-a limitat doar la câteva cuvinte, provenite din noua piesă a lui Pepe.

„Simt că vă datorez niște explicații. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect. Am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect care a mers foarte bine din prima zi. Este un business care a fost pe profit din prima săptămână (…), pentru că m-am implicat foarte mult în acest proiect. Se pare că nu a fost de ajuns.

Eu am considerat că este un proiect comun, de familie. Se pare că am fost singura care a gândit așa. Drept pentru care nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei. Firma și site-ul au rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare.

Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă. Eu nu mai am nicio legătură cu acest proiect și absolut orice colaborare s-a încheiat.

Practic, nu am avut de ales. Nu a fost alegerea mea, nu a fost decizia mea. Eu am făcut tot ce am putut și am demonstrat că pot. Am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu. O să-mi văd de drumul meu atât din punctul de vedere al vieții profesionale, cât și al vieții personale. Cred că este cea mai bună decizie și cea mai corectă pentru că eu trebuie să mă concentrez să-mi cresc acest copil minunat pe care-l am”, este mesajul postat de fiica lui Petre Roman.

În urmă cu câteva ore, Marius Elisei a distribuit pe contul său de Facebook piesa lui Pepe, alături de care a scris cuvintele „Chiar m-am jurat”, împreună cu mai multe emoticoane simbolizând veselia. Dacă Oana Roman a dat vestea cu lacrimi în ochi, se pare că Marius este extrem de fericit de ceea ce se întâmplă…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies