Home Stiri mondene Iată prin ce dramă a trecut Andra!

Iată prin ce dramă a trecut Andra!

de Clara

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cu o carieră de invidiat, dar și cu o familie minunată, toată lumea s-ar aștepta ca viața ei să fie perfectă. Cu toate acestea, chiar și ea a întâmpinat greutăți în viață și a vorbit despre una dintre dramele prin care a trecut.

„Am avut la un moment dat nişte probleme cu mama, de sănătate, şi eram în Bucureşti. Ne-am dus într-o dimineaţă la spital şi i-au spus medicii că trebuie să o opereze. I-am sunat atunci pe fraţii mei şi la ora 1-2 au fost în Bucureşti. Am simţit în acel moment că pot să împart greutăţile cu cineva şi că nu sunt singură. Ţin mine că în ziua în care a operat-o pe mama aveam o emisiune cu fratele meu, lansasem albumul «Lucru mare-i omenia». Cântam o melodie, «Drumul vieţii ne desparte», şi, spun sincer, am izbucnit în plâns. Fratele meu, care este un sensibil, a plâns şi el. Şi acum îmi vine să plâng pentru că retrăiesc momentele alea, cât de greu ne-a fost! Dar faptul că am fost împreună ne-a ajutat”, a spus Andra în urmă cu mai mult timp, conform spynews.ro.

În urmă cu mai mult timp, soția lui Cătălin Măruță a vorbit, în cadrul unui interviu, despre propria persoană, dar și ceea ce o motivează în fiecare zi.

„Pot să mă recomand şi într-un singur rând, dar, dacă vrei mai multe, iată: o femeie care ştie că lucrurile au importanţa pe care le-o dăm noi; o femeie care ştie ce vrea şi care e mulţumită cu ce are. Rugăciunile de copil mi-au fost ascultate, asta ştiu sigur.

Muzica, dragostea, dorinţa de-a fi mamă. Nu neapărat în ordinea asta, dar neapărat intens, plăcut. Ziua de mâine mă motivează, simt mereu că realizarea mea cea mai mare urmează, e undeva în viitor. Aşteptarea asta îmi dă mie un sens”, a spus artista în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la unica.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies