Home Compatibilitate zodii În ce lună este bine să începi o afacere în funcţie de zodie: Pentru Tauri, cea mai favorabila luna este Mai

În ce lună este bine să începi o afacere în funcţie de zodie: Pentru Tauri, cea mai favorabila luna este Mai

de Arseni Ana
In-ce-luna-este-bine-sa-incepi-o-afacere-in-functie-de-zodie

Cu toţii am visat măcar o dată să ne deschidem o afacere în domeniul care ne pasionează, dar ne-a fost frică de faptul că am putea da greş. Iată în ce lună este bine să îţi începi afacerea pentru ca aceasta să fie de succes, în funcţie de zodie:

Berbec

Berbecii sunt mereu cei care vin cu iniţiativa de a vă deschide o afacere împreună. Au curaj şi sunt ambiţioşi, iar ideea de nou sau de a întâmpina greutăți nu îi sperie. Atât timp cât vor rămâne calmi, nu vor avea nimic de pierdut. Tocmai datorită inițiativei şi a curajului, pentru ei nu există un timp nepotrivit pentru a-şi începe o afacere. Totuşi, astrologii spun că le sunt nefaste pentru noi începuturi lunile ianuarie, februarie şi iunie.

Taur

Nativii în Taur sunt cei care ne dau tuturor lecţii despre afaceri. Aceştia au antreprenoriatul în sânge, precum şi o perseverenţă incredibilă care îi ajută să îşi ducă planurile de afaceri spre îndeplinire. Pentru Tauri, cele mai favorabile luni pentru începerea unei afaceri sunt martie şi Mai.

Gemeni

Gemenii sunt firi adaptabile, ceea ce îi face perfecți pentru deschiderea unei afaceri, tocmai pentru că nevoile clienților sunt într-o continuă schimbare. Ascultă mereu ce îşi doresc oamenii, acesta fiind primul pas spre activităţi antreprenoriale de succes. Luna cea mai potrivită pentru a-şi începe o afacere este septembrie.

Rac

Racii sunt inventivi în ceea ce priveşte afacerile. Vin mereu cu idei noi, ştiu căror segmente de vârstă trebuie să se dedice şi cum să le atragă; în acest fel, afacerile lor ajung repede la nivelul celor care au deja o vechime în spate. Cele mai potrivite luni pentru a-şi începe o afacere sunt septembrie şi octombrie, lunile celor mai favorabile schimbării pentru nativii în Rac.

Leu

Leii sunt mereu cei care fac munca cea mai grea, aşa că aceştia nu vor fi niciodată speriați de ideea începerii unei afaceri. Aceştia vor să iasă în evidenţă, aşa că dacă vor începe o afacere, cu siguranţă se vor mândri cu asta, pentru că au şi de ce. Astrologii le recomandă să ia inițiativă în acest sens în luna aprilie, dar nu este de evitat nici perioada mai-iulie.

Fecioară

Fecioarelor nu le place să iasă în evidenţă, ceea ce înseamnă că nu vor ieşi în faţă să se laude cu noua lor afacere. Sunt atente la detalii şi zgârcite, tocmai de asta afacerea lor nu are cum să dea greş, iar ele să iasă pe minus. Perfectă pentru noi începuturi, deci inclusiv pentru începerea unei afaceri, este perioada ianuarie-martie.

Balanţă

Balanţele sunt nişte firi artistice, ceea ce le ajută să vină cu ceva nou de fiecare dată,  să se reinventeze. Sunt inteligente, abile, nu se lasă păcălite, ceea ce înclină balanța în defavoarea sensibilității lor, nelăsând ca aceasta să le pună beţe-n roate. Când nu iau în seamă vorbele rele ale celor din jur, acestea sunt de neoprit, aşa că în orice lună şi-ar începe o afacere, aceasta va fi înfloritoare.

Scorpion

Scorpionii sunt de o adaptabilitate uimitoare. Sunt duri, atât cu cei din jur, cât şi cu iei înșiși, iar acest fapt nu îi va lăsa niciodată să se dea bătuți, orice greutăți ar întâmpina în parcursul lor. Îi place să riște, dar nu acceptă o înfrângere. Luna favorabilă pentru începerea unei afaceri este, pentru aceştia, decembrie.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte optimiști şi sunt siguri că fiecare lucru li se întâmplă cu un motiv. Nu se vor supăra când afacerea lor nu va merge aşa cum ar trebui, vor lua totul ca pe o lecţie şi vor lua în considerare ideea de a o lua de la început şi de a mai încerca o dată. Cea mai potrivită lună pentru a-şi începe o afacere este iunie.

Capricorn

Capricornii sunt perseverenți, ambiţioşi şi muncesc din greu pentru a obţine ceea ce îşi doresc, chiar dacă acel lucru este succesul în afaceri, iar drumul până la acesta este anevoios. Dacă va fi cineva care nu crede în puterea acestora, vor avea grijă să îi demonstreze că oricine poate obţine ceva ce îşi doreşte cu adevărat, chiar şi de unul singur. Luna în care ar fi bine pentru aceştia să îşi deschidă o afacere este Mai.

Vărsător

Vărsătorii sunt de o inteligenţă sclipitoare. Se pricep la partea teoretică şi vin cu idei, dar au nevoie şi de multă practică pentru a avea o afacere de succes. Potrivită pentru a-şi deschide o afacere este perioada ianuarie-iunie, deci aceştia au o perioadă lungă la dispoziţie pentru a-şi pune în aplicare ideile strălucite…

Peşti

Peştii pot fi, poate, puţin prea sensibili pentru lumea afacerilor. Preferă să îşi facă treaba de după cortină, cu ajutoare în care să aibă încredere. Cu puţină educație în acest sens, aceştia ar putea ajunge departe. Pentru Peşti, luna august poate fi cea mai benefică pentru deschiderea unei afaceri.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..