Home Uncategorized Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a suferit un accident vascular

Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a suferit un accident vascular

de Andreea M

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular și a fost nevoit să se opereze. Acum, acesta a făcut primele declarații despre modul în care se simte.

„Sincer, cam abandonasem tratamentul, dar nu cred că asta a fost cauza. Cauza a fost faptul că există niste acumulări de colesterol pe niște pereți interiori ai unor vase de sânge care irigă creierul, sângele circulând cu destul de mare viteză, mai smulge niște bucățele din aceste depuneri, blochează, la un moment dat, vasele capilare, care irigă o părticică din creier, care nu mai e alimentată cu oxigen din cauza lipsei de flux sangvin și mori, așa se produce AVC-ul”, a spus acesta pentru Antena Stars.

„Nu prea am avut probleme de sănătate, nu am fost un om bolnăvicios. Doar că, în 1981, am mai avut un AVC și, drept să vă spun, a fost mai greu decât ăsta de acum. Nu m-am speriat nici atunci, mai ales că eram tânăr”, a mai spus el pentru click.ro.

Irinel Columbeanu și Anna Lesko au avut o relație

„Apăruseră niște fete noi în Mamaia și veneau în grup, în fiecare zi, la piscină, la Rex (fostul Internațional, care își schimbase, între timp, numele). El făcuse cunoștință cu ele și voia să i le prezinte și lui Ili, în mod special pe una dintre ele, Ana. Își luă și el un șezlong și se întinse la soare. Fetele se bălăceau, vorbeau, erau drăguțe, dar nu chiar așa cum pretinsese Petru la telefon. Păreau cam tinerele și cam scunde pentru gustul lui. O cunoscu pe Aliona și schimbă două-trei vorbe cu ea, dar nu îi plăcu în mod deosebit.

Făcu și cu Ana cunoștință. Era, într-adevăr, cea mai frumușică dintre ele, blonduță, cu ochi verzi-gri, corp foarte feminin, pe care știa cum să și-l miște, mai ales când mergea. Avea trăsături frumoase și pomeți promițători la maturitate, însă nu știa o boabă românește (sau nu voia)”, a scria Columbeanu în cartea sa…

Sursa

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..