Home Stiri mondene Iulia Albu, declarații uimitoare la adresa lui Neti Sandu și a Loredanei Groza

Iulia Albu, declarații uimitoare la adresa lui Neti Sandu și a Loredanei Groza

de Clara

Iulia Albu este cunoscută pentru firea sa tăioasă de a spune lucrurile. Niciodată nu se ascunde după deget și, de fiecare dată când a avut o antipatie pentru cineva, a spus acest lucru. Cu toate acestea, se pare că două femei din showbizul românesc sunt pe placul său și le-a spus și fanilor despre cine este vorba.

„Uite ceva ce nu știți despre mine: Le ador pe @netisandu și pe @loredanagroza. Nu le am cu astrologia, așa că am decis să îmi încerc norocul în tarot. Nu a mers nici asta, așa că nu îmi rămâne decât să vă fac o șeptică. Cine se bagă?”, a scris Iulia pe pagina sa de Instagram.

Dacă pe Neti Sandu și pe Loredana Groza la simpatizează, nu același lucru îl putem spune și despre Adelina Pestrițu. Recent, după ce, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Adelina nu a avut cuvinte foarte frumoase de spus la adresa Iuliei, aceasta a reacționat în mediul online.

„Astăzi, am ALES. Am ales să vorbesc. Am ales pentru fetița Adelinei să nu public mesajele pe care le-am primit pe Instagram. Niciun copil nu ar trebui să citească așa ceva despre mama lui. Însă, în primul rând, am ales, din respect pentru fiica mea, să vorbesc. Și pentru voi toți care mi-ați scris.

Eu sunt plătită să analizez, în baza competențelor mele profesionale, ținute și imagini. Toți suntem supuși greșelii, dar doar cei mai inteligenți dintre noi își pot asuma critica. Adelina, eu și cu tine nu ne-am făcut niciodată confidențe, neavând, neapărat, ceva în comun…

Sunt scaune pe care nu am vrut niciodată să stau, dar mereu am putut să mă privesc a doua zi în oglindă. Da, Adelina, este o rușine să fii frustrat și ipocrit. Și da, femeile deștepte și evoluate chiar se susțin între ele. Tu nu ai căderea însă să ții discursuri feministe.

Eu nu am nevoie să îmi fabric trecutul, pentru că nu am nimic de îngropat. Nu îmi amintesc să te fi sunat să îți cer bani împrumut însă mi se pare josnic să încerci să ataci pe cineva în acest mod.

Tu nu poți să ții discursuri feministe, atât timp cât susții că o femeie ar trebui «să se potolească» atunci când cineva o abuzează și insinuezi că ai fi fost de față în momentul în care o altă femeie a fost abuzată și nu ai făcut nimic în acest sens”, a scris Iulia pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies