Home Stiri mondene Iuliana Tudor vorbește despre viața omului de televiziune

Iuliana Tudor vorbește despre viața omului de televiziune

de Clara

Iuliana Tudor este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la TVR. Aceasta lucrează la postul menționat de peste douăzeci de ani și a povestit despre experiența sa.

„Mi-am spus că o să mă dea afară după două săptămâni, că nu cred că stau prea mult pe aici. Am luat-o ca pe o experiență. Uite că au trecut 22 de ani! Televiziunea, de foarte multe ori, te pune în situația de-a fi într-un fel. Îmi aduc aminte de întâlnirea cu un director de la TVR 1, la un moment dat, care mi-a spus: «tu, fată, ai o problemă. Zic «ce problemă?». La care el «păi, nu știi să fii vedetă!». Zic «ce înseamnă asta?»”, a spus Iuliana Tudor în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

„Păi, în momentul în care apari și toate chestiile alea a început să-mi le înșire, probabil din cărțile de marketing. Mi-am dat seama că nu mă regăsesc, într-adevăr, în nimic din ceea ce-mi spunea, dar am și răspuns așa instant că eu nu-mi doresc să fiu asta. De ce m-aș strădui să fiu altfel decât sunt. Acolo eu mă joc pe mine, probabil că ăsta a fost atuul meu. Nu am fost niciodată altfel decât sunt și dincolo de microfoane și dincolo de luminile stinse”, a mai declarat femeia de televiziunea.

Iuliana Tudor a prins un moment important din televiziune

„Mi-am spus că nu e pentru mine și, dacă nu cred, nu mă duc. Probabil că asta se simte, de aceea publicul meu m-a urmat, 22 de ani e un drum lung. Îmi aduc aminte de rebrand-uirea Televiziunii Române din 2004, am fost și actriță, și prezentatoare, și cântăreață, era o chestie foarte greu de făcut. A fost și recordul meu personal, opt ore de transmisie în direct. Mi-e simplu, pentru că așa sunt.

Eu am fost cuminte, asta pot să spun. Am fost tocilară, numai cu cărțile, numai cercuri literare, poezie. Nu am fost o adolescentă tipică. Am prins o generație care s-a mai raportat la anumite valori. Familia mea și-a dorit foarte tare, cumva, să le depășesc condiția, în sensul că bunicii, străbunicii au fost oameni fără carte. Mama mea a investit timp și energie în ce privește educația copilului ei. Respectul pentru carte, literatură, pentru trecut ea mi l-a insuflat”, a mai spus Iuliana Tudor.

 

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies