Home Stiri mondene Lady Gaga așteaptă un copil cu Bradley Cooper? Reacția cântăreței

Lady Gaga așteaptă un copil cu Bradley Cooper? Reacția cântăreței

de negriuelena
loading...

După interpretarea lui Bradley Cooper și Lady Gaga din filmul A Star is Born, unde cei doi au jucat rolurile a doi îndrăgostiți, și duetul de excepție pe care aceștia l-au susținut în cadrul galei Premiilor Oscar de anul acesta, unde păreau foarte apropiați, lumea a început să speculeze că între aceștia ar fi ceva mai mult decât o relație de amiciție și colegialitate, datorită chimiei evidente care există între ei și pe care nici ei nu au negat-o.

Bradley Cooper și Lady Gaga au negat că ar fi o relație de natură romantică între ei, dar au recunoscut faptul că îi leagă ceva special și că au învățat multe unul de la celălalt pe toată durata în care au colaborat pentru film.

Cu toate că cei doi au infirmat faptul că ar exista o idilă romantică între ei, actorul a fost părăsit de iubita sa, Irina Shayk, care este model la Victoria’s Secret, în luna iunie, la scurt timp după ce a luat amploare zvonul cu pricina.

Presa internațională a lansat de curând știrea-bombă conform căreia Lady Gaga ar fi, de fapt, însărcinată cu Bradley Cooper.

„Toată lumea spune că Gaga radiază şi îşi ascunde burtica incipientă. Desigur, singura persoană care ar putea fi tatăl este Bradley. Așteptăm ca ea să facă anunțul oficial“, au scris jurnaliștii de la Touch Weekly. Tot aceștia au publicat și faptul că Lady Gaga şi Bradley Cooper s-ar pregăti în mare secret și de nuntă.

Nici Lady Gaga, nici Bradley Cooper nu au oferit declarații în mod public cu privire la această situație. Artista a avut însă o reacție. Aceasta a glumit pe conturile sale de socializare în legătură cu presupusa sarcină, precizând că este însărcinată cu viitorul ei album…

„Zvonuri că aş fi însărcinată? Da, sunt însărcinată cu #LG6“, a scris Lady Gaga. Rămâne de văzut însă dacă zvonul are sau nu fundament real.

Sursa: click.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!