Home Stiri mondene Larisa Oprea l-a bătut pe portarul şcolii. Bărbatul a avut nevoie de îngrijri medicale

Larisa Oprea l-a bătut pe portarul şcolii. Bărbatul a avut nevoie de îngrijri medicale

de Buinoschi Andreea

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, a fost difuzată o filmare în care apare Larisa Oprea. Femeia este surprinsă în timp ce îl ia la bătaie pe portarul şcolii în care învăţau cei doi copii ai ei. Larisa s-a enervat, deoarece portarul nu i-a dat voie nici ei şi nici lui Alin să participe la serbarea copiilor.

„Nu ați văzut tot. Nu ați văzut knockout-ul. Portarul, cel care se ține de ureche, a primit o lovitură în față sau în zona capului, s-a dezechilibrat și a dat cu capul de calorifer sau de ceva, de un perete… și a leșinat omul. A venit SMURD-ul și l-a luat”, a spus fostul membru al trupei Talisman.

În urmă cu doar câteva zile, Alin Oprea a trecut printr-un moment extrem de neplăcut. Bărbatul nu a fost lăsat să intre în propria casă, atunci când a vrut să îşi recupereze şi restul lucrurilor. Acesta a chemat poliția, iar presa şi-a făcut şi ea apariţia. După ce momentul a fost difuzat, fata lui Alin a intrat în direct şi i-a transmis un mesaj dureros. „Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”, au fost cuvintele fetei.

„Vreau să filmez tot ce iau, ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu. Cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră-mea și cumnată-meu. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă yala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile, că am nevoie urgent de ele la studio, și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a povestit Alin, în cadrul emisiunii Xtra Night Show…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies