Home Stiri mondene Laura Cosoi, declarații despre numele celui de-al treilea copil: „Am fost niște oameni foarte instinctivi”

Laura Cosoi, declarații despre numele celui de-al treilea copil: „Am fost niște oameni foarte instinctivi”

de Clara

Laura Cosoi se pregătește pentru a aduce pe lume cel de-al treilea copil, ceea ce înseamnă că decizii importante au fost luate. Printre acestea se numără și cele legate de numele pe care fata ei îl va purta.

„Da, nu e vreun mare secret și nici nu am căutat așa numele copiilor noștri, să aibă neapărat o simbolistică, dar am fost niște oameni foarte instinctivi în alegerea numelor și, în continuare, am mers pe acest instinct, nu neapărat pe o regulă anume. Pur și simplu, a venit numele, cum au venit și celelalte două, pur și simplu, într-un moment.

Nu am avut opțiuni, liste cu copii cu nume, adică pur și simplu ni s-a părut că trebuie să fie un nume care să însemne ceva pentru noi și să aibă o rezonanță în contextul familiei noastre”, a spus Laura Cosoi pentru cei de la viva.ro.

Laura Cosoi încă nu vrea să dezvăluie numele

„Evident că nu o să dezvăluim numele, pentru că așteptăm să se nască și să o văd și atunci o să spun numele, exact cum am procedat și în celelalte două cazuri.

Sunt tot două nume, adică amândouă fetițele au două nume, Ana Rita și Vera Maria. Vera e născută chiar de Sfânta Maria, pe 15 august, iar acum vor fi și pentru cea de-a treia fetiță tot două nume, așa că nu mai e atât de mult și… Nu e un nume nemaiîntâlnit, inventat. E un nume care nouă ne place și mi se pare că se potrivește foarte bine chiar cu ea, cea cu care va veni pe lume”, a mai spus actrița.

„Am avut o noapte foarte grea, în sensul că s-a trezit Vera la 2:30, iar, la un moment dat, la ora 3:00, a venit peste noi în cameră și la 5:00 s-a trezit și a plâns, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat până acum, doar când era foarte mică, și, la 8 dimineața, iar a adormit. A fost o noapte lungă, mai ales după petrecerile pe care le-am avut, așa că am venit să-mi fac un tratament facial”, a spus aceasta în mediul online zilele trecute.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies