Home Stiri mondene Laura Cosoi s-a destăinuit despre cea mai dificilă perioadă din viața sa: „Simțeam pur și simplu că…”

Laura Cosoi s-a destăinuit despre cea mai dificilă perioadă din viața sa: „Simțeam pur și simplu că…”

de negriuelena

Laura Cosoi, în vârstă de 37 de ani, a trecut în urmă cu mai mulți ani printr-o etapă dificilă a vieții sale, despre care puține persoane au știut.

Cu toate că acum are o familie care o împlinește și este văzută mereu cu zâmbetul pe buze și călătorind în locații exotice, viața Laurei Cosoi nu a fost întotdeauna roz.

Aceasta însă nu s-a mai ascuns, ci s-a destăinuit pe blogul personal, unde a povestit cum s-a luptat cu depresia și cum a reușit să o depășească.

La acea vreme, actrița se afla într-o relație cu Matei Stratan, cel care a fost ulterior iubitul Mădălinei Ghenea. Relația dintre Laura și Matei a durat din 2004 până în 2007.

„Nu am dormit o noapte și o zi și când am ajuns după-amiază în București, l-am rugat pe Matei să-mi ia bagajul, să mă ajute.

Și nu m-a auzit sau a plecat pur și simplu fără să-mi ia bagajul și am intrat într-un atac de panică de nedescris”, a scris actrița.

Frumoasa blondină a detaliat ce a simțit în acele clipe cumplite și gândurile negre pe care le-a avut.

„Mi s-a făcut atât de rău, încât simțeam pur și simplu că, în momentul ăla, mor. Și că nu poți face nimic să nu se întâmple asta.

Am ajuns în casă, am făcut un duş, dar cred că dacă nu erau sora mea, prietena mea cea mai bună și Matei, eu mă aruncăm pe geam.

De frică”, a adăugat aceasta.

„Apoi am trecut în extrema în care nu dormeam, nu voiam să adorm. Îmi spuneam că voi muri. Toată lumea mă suna să îmi spună ca totul o să fie bine”, a mai scris îndrăgita vedetă.

Laura Cosoi a reușit să treacă peste etapa neagră a vieții, iar acum se simte fericită alături de soțul său, Cosmin Curticăpean, și fetița lor, pe nume Rita.

Laura și Cosmin s-au căsătorit pe 8 august 2015, iar Rita a venit pe lume pe 11 iunie 2018…

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies