Home Stiri mondene Laurette vorbește despre relația pe care o are cu Ion Țiriac

Laurette vorbește despre relația pe care o are cu Ion Țiriac

de Buinoschi Andreea

Laurette a stat de vorbă cu cei de la ciao.ro și a povestit despre cum, de curând, Ion Țiriac a ajutat-o. Aceasta a lansat o nouă piesă, iar videoclipul a fost filmat în parcul de mașini al miliardarului.

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că, atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie.

Un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, a spus aceasta pentru cei de la ciao.ro.

În urmă cu ceva vreme, Ion Țiriac a acordat un interviu și a povestit despre un incident care i s-a întâmplat în urmă cu ceva timp.

„Eram la Monte Carlo, la Formula 1, unde discutam cu Stefano Casiraghi, soțul lui Caroline de Monaco. Ferrari ieșise cu faimosul model F40. Cumpărasem un exemplar, iar el îmi spune că și l-a vândut pe al lui cu 1,2 milioane de dolari. Eu i-am zis că nu-l dau pe-al meu, ba chiar îmi mai iau unul, ceea ce am și făcut după vreo două luni.

Și pentru că nu aveam unde să le țin, mai ales că în țară am venit o singură zi în perioada 1980-1990, le-am dus într-un garaj la München. După vreo zece ani, mă sună ăia: «Herr Țiriac, ce facem cu alea două Ferrari?». Uitasem de ele! Eu am avut treabă toată viața mea, domnule, înțelegeți? De dimineața până seara ca jucător, mai rău ca antrenor și mai rău ca manager.Vă dați seama că, după zece ani, ținând o mașină într-un garaj, automat trebuie să îi dai motorul jos, să începi să îl refaci, și le-am vândut într-o clipită cam cu jumătate din banii pe care îi dădusem pe ele”, a povestit miliardarul în cadrul unui interviu.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies