Home Stiri mondene Lidia Buble spune ce sacrificii a trebuit să facă pentru a reuși în carieră

Lidia Buble spune ce sacrificii a trebuit să facă pentru a reuși în carieră

de Clara

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Cu toate acestea, pentru a ajunge în punctul în care se află acum, a trebuit să facă mai multe sacrificii, despre care a vorbit în cadrul unui interviu acordat recent.

„Mutarea în București nu pot spune că a fost atât de grea pe cât au fost acomodarea și ideea că îmi voi vedea familia rar. Avantajul meu a fost că joburile de aici, cele dinainte să urmez cariera artistică, m-au ținut, oarecum, departe de gândurile și dorul de casă. Îmi era dor de toți, obișnuită fiind cu atmosfera zilnică de a lua masa cu familia și de a purta conversații interminabile. Însă, cum orice pui își ia, la un moment dat, zborul, a trebuit să mă întăresc și să îmi spun că toate se întâmplă înspre binele meu, cu prețul dorului de casă.

Am fost ambițioasă și am urmat sfaturile pe care părinții mi le-au dat când am ales să plec la București, dar am și fost motivată de ei să îmi urmez calea, așa cum, poate, mi-a fost scris. Să știți că, zilnic, la telefon, mami și tati mă încurajau și îmi dădeau forță că sunt, de acum, o femeie puternică ce va deveni independentă și gata să cucerească lumea. Și, iată, eu zic că am reușit! (n.r. – zâmbește).

Cum am afirmat de multe ori, cred că m-am născut norocoasă, iar Dumnezeu nu m-a lăsat niciodată singură. Așa că, încă din primele zile, mi-am făcut prieteni, asta și datorită jobului pe care-l aveam atunci. Mai aveam o prietenă bună cu care puteam ieși și puteam cunoaște oameni. Știți că sunt o persoană sociabilă, populară și îmi fac repede prieteni (n.r. – râde).

Am reușit să mă conectez mai mult cu partea muzicală, am avut mult mai mult timp pentru a înregistra piese, cât pentru un album, timp mai mult pentru a merge acasă, la Deva, la familie, dar și pentru a călători. Consider că toată această perioadă a fost de echilibrare și progres”, a spus artista în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies