Home Stiri mondene Lino Golden este în mijlocul unui alt scandal: „A zis că plătește pe unu’ să mă bată”

Lino Golden este în mijlocul unui alt scandal: „A zis că plătește pe unu’ să mă bată”

de Buinoschi Andreea

După ce a fost acuzat de trădare la adresa lui Alex Velea, acum, trapperul se pare că este în conflict cu un alt cântăreț. Acesta susține că persoana respectivă ar fi fost dispusă să plătească pe cineva pentru a-l bate.

Zanni și Lino Golden sunt la cuțite, fiecare aducând acuzații grave celuilalt. Se pare că Zanni ar fi făcut glume nesărate legate de aspectul fizic al fostului „fiu adoptiv al lui Alex Velea”, dar și de tatăl său care, din nefericire, a murit. Atunci, Lino și-a ieșit din fire și a ripostat.

Mai mult decât atât, Zanni a făcut public și numărul de telefon al lui Lino, iar oamenii au început să îl contacteze, multe mesaje nefiind de apreciere. Pentru a fi sigur că el va ieși învingător, prietenul lui Mario Fresh i-a rugat pe urmăritorii săi îl ajute să îi închidă pagina de Instagram a lui Zanni, dându-i report, acuzându-l de pedofilie.

„Eu sunt ăla care exagerează? Îți folosești influența pe care o ai și pui oamenii să-mi dea report pentru pedofilie? Asta nu mai e glumă, aici deja o dăm în altele și aici nu mai am nici eu nicio limită. Ai râs de mine că stau la cămin, m-ai înjurat de mama și de tatăl pe care nu îi cunosc, dar să faci alte glume cu mine, de ce aș mai avea limite? O dai în victimă, că vai ce ți-a făcut «orfanu’ ăsta». A zis că plătește pe unu să mă bată, să vină, că mi-am mai luat bătaie”, a spus Zanni, extrem de revoltat de tot ceea ce se întâmplă.

Lino Golden vrea cu orice chip să câștige și și-a anunțat urmăritorii că urmează să facă niște dezvăluiri de-a dreptul uluitoare, care, mai mult ca sigur, îl vizează pe Zanni…

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies