Home Stiri mondene Lino Golden i-a transmis un mesaj lui Alex Velea, după ce l-a trădat: „Se încheie aici un capitol din viața mea”

Lino Golden i-a transmis un mesaj lui Alex Velea, după ce l-a trădat: „Se încheie aici un capitol din viața mea”

de Buinoschi Andreea

Lino Golden a reușit să ajungă în atenția oamenilor, din nou. De data aceasta, motivul a fost încheierea prieteniei cu Alex Velea și Antonia, cei care l-au ajutat să se lanseze în industria muzicală. Sătul de valul de mesaje negative pe care le-a primit, Lino a postat câteva cuvinte chiar pe contul său de Instagram.

Cu toate că nimeni nu se aștepta ca cei doi să se certe, iată că acest lucru s-a întâmplat! Mai mult decât atât, scandalul ia amploare, ceea ce îi șochează și mai mult pe fanii celor doi. Membrii Golden Boy și colegii de breaslă l-au criticat extrem de dur pe Lino, spunând că s-a aliat cu Abi Talent, împortiva iubitului Antoniei.

Deși toată lumea se aștepta ca mesajul să fie unul extrem de dur, de fapt, trapperul le-a mulțumit pentru tot ajutorul pe care i l-au oferit, spunând și că le va fi recunoscător mereu. „Mulțumesc din suflet că m-au luat la ei în casă, că m-au crescut că au avut grijă de mine și că mi-au dat un sens în viață. Se încheie aici un capitol din viața mea. O să rămân veșnic rescunoscător și cu respect. Viața merge înainte”, a fost mesajul postat de pretenul lui Mario Fresh, pe contul său de Instagram.

Jo Klass susține că Lino Golden își însușește toate meritele lui Velea și că a plecat, fără a mai ține cont de tot ceea ce a făcut pentru el: „Alex Velea e Tatal tau! Te-a adus in Bucuresti cand aveai 500de kg si a crezut in tine cand nimeni n-ar fi pariat 1 leu. Te-a dus la scoala de manuta, te-a tinut in casa, ti-a dat de mancare (mai putin si mai bun😂), pentru ca te-a dus si la sala si te-a invatat sa ai grija de corpul tau, ti-a dat haina de pe el, ti-a scris piesele cu care ai avut succes, ti-a dat pana si numele asta «Lino», lucruri cu care azi te mandresti, «ca sunt ale tale, Radule’»”🤔”…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies