Home HoroscopCompatibilitate zodii Luna Octombrie a anului 2023 este dominată de vindecare spirituală, prosperitate, echilibru și numeroase beneficii pentru zodii

Luna Octombrie a anului 2023 este dominată de vindecare spirituală, prosperitate, echilibru și numeroase beneficii pentru zodii

de Clair
Luna Octombrie a anului 2022 este dominata de vindecare spirituala, prosperitate, echilibru si numeroase beneficii pentru zodii

Pentru TAURI se anunță luarea unor decizii importante ce le-ar putea schimba radical perspectiva și modul de viață, pe când BALANȚELE se focusează mai intens pe latura socială – în această perioadă vor apărea mulți oameni noi în viața lor. CAPRICORNII sunt împinși de soartă către noi începuturi și îi așteaptă o serie de provocări în perioada ce urmează.

Horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte

BERBEC (21 MARTIE- 20 APRILIE)
Luna Octombrie îi găsește pe berbeci foarte hotărâți și determinați. Aceștia își cunosc extrem de bine abilitățile și își delimitează clar obiectivele pe care vor să le atingă. Nativii berbec încep toamna aceasta cu forțe proaspete, planificând minuțios fiecare mișcare în vederea obținerii rezultatelor dorite. Nu vor sta mult pe gânduri și vor acționa imediat, fiind un moment oportun și pentru rezolvarea unor probleme sau conflicte mai vechi.
Pe plan sentimental, sunt foarte mari șansele ca berbecii singuratici să se îndrăgostească și chiar să înceapă o relație serioasă, de viitor.

TAUR (21 APRILIE- 21 MAI)
În continuare, toamna aceasta pentru tauri este un sezon al schimbării, ceea ce înseamnă că vor exista niște lupte interioare zbuciumate între trecut și prezent. Taurii vor fi nevoiți să ia niște decizii nu tocmai ușoare, de exemplu este posibil să renunțe la niște persoane toxice din viața lor. Cu toate că nu le este tocmai ușor, astrele prevăd pentru tauri și schimbarea domiciliului sau chiar a locului de muncă.
În ceea ce privește dragostea, acești nativi se află pe muchie de cuțit. Trebuie să își gestioneze cu atenție relațiile, deoarece pot apărea certuri și discuții contradictorii. Este recomandat să fie puțin mai calmi și mai înțelegători, fiindcă în acest fel pot diminua posibilele neînțelegeri.

GEMENI (22 MAI- 21 IUNIE)
Octombrie 2023 pentru gemeni este despre odihnă, introspecție și vindecare sufletească. Cei născuți în zodia gemeni încep toamna reflectând asupra dorințelor și pasiunilor care îi fac cu adevărat fericiți, deconectându-se de la rutina zilnică ca să își mai încarce bateriile. Aceștia simt nevoia să se elibereze de stresul acumulat și își vor rezerva niște timp pentru ei.
Toamna le aduce gemenilor un plus de tandrețe în relațiile romantice, devenind din ce în ce mai atenți cu persoana iubită și mai drăgăstoși.

RAC (22 IUNIE- 22 IULIE)
Pe raci îi așteaptă în Octombrie o lună prosperă și încărcată pe toate planurile. Vor avea un succes extraordinar la locul de muncă și nu numai, datorită energiilor pozitive pe care le emană astrele asupra acestor nativi. În ceea ce privește comunicarea cu cei din jur, racii reușesc să își exprime sentimentele fără niciun fel de rețineri. Pot simți, de altfel, și nevoia să facă niște modificări fie în locuință, fie în viața lor de zi cu zi.

LEU (23 IULIE- 22 AUGUST)
Leii sunt sfătuiți de către specialiști să ia lucrurile ușor în luna Octombrie și să nu grăbească nicio decizie fără a o cântări mai întâi. Pe plan financiar, în aceasta toamnă, leii sunt precauți; evită pe cât posibil cheltuielile inutile și investițiile care nu li se par rentabile. În ceea ce privește relațiile, nativii acestei zodii analizează mai profund relația cu partenerul și doresc să clarifice dacă țelurile și obiectivele pe care le au, sunt comune.

FECIOARĂ (23 AUGUST – 22 Octombrie)
Pentru fecioare, toamna le aduce un surplus de energie, primind influențe din partea mai multor planete. Ideal ar fi să nu risipească energia primită, să fie focusate pe ceea ce au de făcut – iar lista nu este deloc una scurtă. Acest sezon face fecioarele să fie puțin mai critice decât sunt de obicei, făcând observații mai dure, dar și mai sincere. Nu le mai este teamă să spună lucrurilor pe nume, în orice situație s-ar afla. Însă, este foarte important să își păstreze calmul și să aibă mai multă grijă de ele, pentru a evita să devină agitate și irascibile.

BALANȚĂ (23 Octombrie – 22 OCTOMBRIE)
Pentru Balanțe, Octombrie 2023 înseamnă meditație, analiză, ușoare tensiuni interioare, dar urmate de reconectarea cu sinele. Unele balanțe tind chiar să se izoleze în această perioadă și să cerceteze totul în detaliu. Este recomandat să fie mai atente, mai vigilente la drumurile lungi, dacă plănuiesc să plece undeva. În ceea ce privește sănătatea, balanțele stau foarte bine la acest capitol. Este posibil ca unele persoane să viziteze diverse clinici, pentru a face niște controale de rutină sau să își rezolve niște probleme mai vechi de sănătate. De asemenea, în perioada următoare, balanțele vor cunoaște mulți oameni noi și vor pune accent pe socializare, deci există șanse considerabile ca balanțele singure să se îndrăgostească.

SCORPION (23 OCTOMBRIE- 21 NOIEMBRIE)
Scorpionii vor fi în centrul atenției în luna Octombrie; își doresc să iasă la lumină, să fie văzuți și apreciați. Le vin tot felul de idei noi, au din plin imaginație și sunt foarte creativi, fiind așadar un moment oportun pentru înființarea unor proiecte și sunt șanse mari să realizeze tot ceea ce își propun.
Scorpionii aflați într-o relație amoroasă mai veche reflectă asupra viitorului, unii luând în calcul să ducă relația la următorul nivel, spre căsătorie.

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE- 21 DECEMBRIE)
În Octombrie, săgetătorii își îndreaptă atenția în principal către partea profesională. Îi interesează cariera și, în acest sens, ies la suprafață anumite nemulțumiri și frustrări mai vechi de la locul de muncă – fie nu se simt apreciați, fie nu își valorifică abilitățile la capacitate maximă. Cei din zodia săgetator luptă, așadar, pentru afirmare: unii pe partea de carieră, iar alții pe partea educațională, în materie de studii, examene importante. Este vorba de o cantitate mare de efort și muncă depusă, însă sunt conduși de ambiție și motivație.

CAPRICORN (22 DECEMBRIE- 19 IANUARIE)
Pe capricorni îi așteaptă toamna aceasta noi începuturi; se îndreaptă către nou, către necunoscut. Le este destul de dificil să înainteze și cel mai bine este să își asculte instinctele, principiile, în legătură cu direcția pe care o urmează. Pe plan financiar, devin exigenți cu banii. Își calculează foarte exact veniturile, devin excesiv de economi și nu cheltuie nimic fără a se gândi de câteva ori înainte, un lucru destul de bun pentru aceasta perioadă. Aceștia caută constant moduri prin care ar putea să câștige mai mult, deci fie își vor găsi un al doilea job, fie vor acumula venituri din alte activități independente. Așadar, horoscopul lunii Octombrie 2023 le aduce capricornilor stabilitate și succes.

VĂRSĂTOR (20 IANUARIE- 18 FEBRUARIE)
Vărsătorii răsuflă ușurați în luna Octombrie; astrele îi încarcă cu energie, chef de viață și bună dispoziție. În relațiile de cuplu, vărsătorii vor simți un val de aer proaspăt, mai multă implicare și respect din ambele părți, ce va face lucrurile să decurgă din ce în ce mai bine între parteneri. Din punct de vedere profesional, agenda vărsătorilor va fi încărcată, aglomerată, însă vor face față cu brio presiunii și vor reuși să își ducă la bun sfârșit sarcinile.

PEȘTI (19 FEBRUARIE- 20 MARTIE)
Cel mai important eveniment pentru pești, în acest sezon, este luna plină în pești de pe 10 Octombrie, ce are loc o singură dată pe an. Luna plină nu este un moment oportun pentru luarea deciziilor, ci mai degrabă reprezintă o perioadă de conștientizare a progresului și a evoluției pe care au avut-o peștii în ultimele luni.
Un sfat pe care este recomandat să îl urmeze peștii în Octombrie este să fie atenți cu persoanele în care au încredere, fiindcă sunt destul de vulnerabili în ceea ce privește credibilitatea; sunt creduli, naivi iar unii pot încerca să îi înșele sau chiar să îi manipuleze după bunul plac…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..