Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu, declarații despre viața la Monaco: „Trăiesc ceva mai disciplinat”

Mihaela Rădulescu, declarații despre viața la Monaco: „Trăiesc ceva mai disciplinat”

de Clara

De curând, Mihaela Rădulescu a stat de vorbă cu cei de la Libertatea și a făcut câteva afirmații despre mutarea ei la Monaco. Aceasta a părăsit România în urmă cu 15 ani, iar întoarcerile sale sunt extrem de rare, cele mai multe ori fiind datorate proiectelor de televiziune pe care le are.

„Mult mai multe zile stau la Monaco decât în România. Aici pare, deși nu sunt. Aici vin doar când avem vreun eveniment sau vreo filmare, în rest, nu stau aici. Dar, de câte ori vin, fac atât de multe poze, atât de multe interviuri, încât pare, apoi, că stau foarte mult. Viața în România, când vin, e realmente agitată. Vin doar pe un proiect, pe o filmare, muncesc și atât. Stau la hotel. Am plecat de 15 ani. M-am obișnuit cu bagaje, cu astea.

E mult mai bun mediul acolo, ca să zic așa, pentru o disciplină de viață. Poate și pentru că am mai puține lucruri de muncit. În România, e mai greu cu filmările, cu proiecte, cu emisiuni. Aici nu am timp să mănânc la ore regulate. Acolo am timp de lucrurile astea și am avut timp în toți anii ăștia acolo, pentru că te organizezi cumva și după programul copilului, care are școală pe anumite ore, care mănâncă la anumite ore. Cred că toate mamele își schimbă programul după ceasul copilului.

Acolo trăiesc ceva mai disciplinat la capitolul ăsta, dar la fel de activ. Eu trăiesc dintr-un loc în altul, asta și pentru că circul mult pe planetă, Felix merge în multe locuri, merg cu el când nu am altceva de făcut…

E o viață foarte activă, foarte diferită de o viață normală și casnică. Nu mă plâng niciodată, nu îmi e greu, nu sunt aia care să zic că nu mai pot. Mai pot valize toată viața, îmi place genul acesta de viață”, a  spus prezentatoarea pentru cei de la Libertatea.

 

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies