Home Stiri mondene Mihaela Rădulescu nu vrea să fie soția lui Felix: „Nu trăiesc ce vor alții”

Mihaela Rădulescu nu vrea să fie soția lui Felix: „Nu trăiesc ce vor alții”

de Buinoschi Andreea

Mihaela Rădulescu și Felix sunt împreună de mai mulți ani și toată lumea așteaptă să îi vadă în fața altarului. Cu toate acestea, vedeta PRO TV nu vrea să mai facă acest pas. În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la viva.ro, Mihaela a lămurit curiozitățile oamenilor.

„Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie”, a spus fosta iubită a lui Dani Oțil.

Mai mult decât atât, aceasta a explicat și cum funcționează relația sa, în ciuda kilometrilor care îi despart: „Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă.

Orice relație neconvențională, mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”.

Acum, Mihaela se află în România, unde prezintă show-ul Ferma. În cadrul aceluiași interviu, vedeta a vorbit despre schimbările care apar sezonul acesta: „Un reality show, mai ales genul acesta de experiment social, este foarte interesant pentru mine. «Ferma 5» este despre Orășeni vs. Săteni, dar vine cu un casting minunat de personalități și ego-uri diferite, puse la încercare în cele mai neprietenoase și inconfortabile situații de viață. Nu este doar un clișeu, chiar e un show despre depășirea propriilor limite, despre luarea de la capăt, despre interacțiunea cu oameni diferiți. Sunt frumoși toți concurenții, fiecare în felul lui, și telespectatorul se poate regăsi în cel care-i seamănă la abilități, la reacții. Ador această ediție, pentru că e mult mai chinuitoare și mai aventuroasă pentru concurenți”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies