Home Stiri mondene Mihai Mitoșeru a vorbit despre relația cu Oana Zăvoranu, la 20 de ani de la despărțire

Mihai Mitoșeru a vorbit despre relația cu Oana Zăvoranu, la 20 de ani de la despărțire

de Clara

Mihai Mitoșeru și Oana Zăvoranu au format un cuplu în urmă cu mai bine de două decenii. Acum, omul de televiziune a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fosta soție a lui Pepe, în cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro.

„Vreau foarte puțin și, în același timp, foarte mult de la o femeie, de la viață. Îmi doresc să fie o femeie normală, cu care să râd, să glumesc, să ne uităm la filme, să mâncăm. Din păcate, maturitatea pe care am dobândit-o mă face să văd tot, lucruri pe care înainte nu le observam. Vreau o relație normală, sunt un om romantic, sensibil, rușinos, chiar dacă nu par. Fetele azi nu își mai doresc nimic, nu se mai gândesc la o relație. Vor bucuria pe termen scurt.

Cu Oana m-am cunoscut acum 20 de ani și a fost o atracție reciprocă. Eram două persoane la fel, nebune în sensul frumos, pline de viață, cu umor. Ieșeam, ne distram, dansam. Eram însă la fel, vulcanici, ne puteam iubi la maximum sau ne puteam certa la fel, dacă am fi rămas împreună. Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari. Dar, în continuare, mi se pare una dintre cele mai mișto femei pe care le-am cunoscut în viața asta. Este o persoană plină de viață”, a spus acesta.

Mihai Mitoșeru a spus ce părere are despre relațiile de prietenie dintre un băiat și o fată

„Da, Teo Trandafir este una dintre ele. Dar mai am prietene care mi-au fost alături. Eu cred că poate exista prietenie între un bărbat și o femeie. Uneori, o relație de genul ăsta poate chiar fi mai importantă. Eu mă înțeleg uneori mai bine cu femeile decât cu bărbații, am mai multe de discutat cu ele”, a mai spus acesta pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies