Home Stiri mondene Mihai Morar a vorbit despre cum reușește să facă echipă cu Buzdugan

Mihai Morar a vorbit despre cum reușește să facă echipă cu Buzdugan

de Clara

Mihai Morar a stat de vorbă cu cei de la cancan.ro despre relația profesională pe care o are cu Daniel Buzdugan. Acesta a dezvăluit care este secretul unei bune înțelegeri, spunând că și atmosfera pe care au creat-o la Radio ZU contează extrem de mult.

„Dacă îl am pe Buzdugan, dacă o am pe Emma, dacă mai vine și Drăgulin, pot să fac emisiune oricât, pot să îmi fac carantina cu ei, să fim 24 de ore în direct”, a spus Mihai Morar pentru cei de la cancan.ro.

„Cel mai mult a contat în anii ăștia spațiul pe care ni l-am dat fiecare, chiar dacă poate acum 17 ani semănam mai mult unul cu celălalt și aveam preocupări mai apropiate, eram «oglinzi» eu și cu Buzdugan. În ăștia 17 ani, fiecare dintre noi a acumulat alte experiențe.

Nu stăm bot în bot de dimineață și până seara, nu ne facem concediile împreună, nu ieșim la masă. Că ne mai vedem în oraș, că mai dăm o tură cu bicicleta, da! Dar, în afara emisiunii, nu ne vedem și nu vorbim toată ziua. Nu suntem bot în bot.

Asta a contat cel mai mult, faptul că, deși ne-am dezvoltat diferit, am avut și alte proiecte, ne-am dat spațiu și ne-am respectat spațiul ăsta.

Multă lume întreabă dacă, într-un cuplu, după cinci ani, el și ea au preocupări diferite, de ce să mai rămână împreună?

Da, pot să rămână împreună pentru că, atâta vreme cât îi respecți celuilalt sinele și, atunci când vă vedeți, tu nu încerci să îl anulezi, ci, dimpotrivă, să iei bogăția aia pe care el o dobândește dincolo de tine și să o folosești în beneficiul cuplului, atunci puteți să faceți un cuplu în continuare împreună.

Deci, cred că asta a contat cel mai mult, faptul că nu ne-am sugrumat, nu am fost posesivi unul cu celălalt: «De ce te-ai dus? De ce ai făcut podcast? De ce te-ai dus și ai colaborat cu altcineva? De ce te-ai dus la un eveniment și nu m-ai luat și pe mine?»

Știu o grămadă de cupluri în divertismentul românesc care au gelozii din astea. La noi nu a existat așa ceva!”, a mai spus omul de radio pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies