Home Stiri mondene Mircea Radu a dezvăluit cum l-a cucerit soția lui: „Mi-au plăcut ochii ei”

Mircea Radu a dezvăluit cum l-a cucerit soția lui: „Mi-au plăcut ochii ei”

de negriuelena

Toată lumea îl cunoaște pe Mircea Radu, dar puțini știu cum arată soția sa, Raluca Olaru, pentru că aceasta este extrem de discretă și evită aparițiile mediatice.

Cei doi s-au cunoscut acum mulți ani, când Mircea Radu modera celebra emisiune Din Dragoste. Aceștia și-au unit destinele în 2013 și au doi copii împreună. Raluca Olaru este medic oncolog.

Într-un interviu acordat unui post TV, Mircea Radu a dezvăluit ce i-a plăcut cel mai mult la cea care i-a devenit, ulterior, soție. Deși a menționat faptul că nu a fost dragoste la prima vedere, acesta a fost fermecat de ochii femeii, dar și alte calități l-au cucerit.

„Pe vremea când făceam emisiunea «Din Dragoste», nu aveam timp pentru o relaţie. Eram mai tot timpul plecat. Eram tânăr, sănătos, liber şi nici prin gând nu-mi trecea să mă căsătoresc. Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închiși ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinții ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… ”, a spus Mircea Radu.

Mircea Radu familie

Într-un interviu acordat anul trecut pentru Formula As, acesta a vorbit despre cum reușește să mențină fericirea și armonia în relația cu soția lui. Cei doi se axează pe lucrurile simple de zi cu zi, în care descoperă bucurii care le mențin echilibrul în căsnicie.

„Ne păstrăm fericiţi făcând lucruri normale. Ieşind în natură, mâncând împreună, râzând din nimic, făcând câteodată excese simpatice, cum ar fi multă apă pe jos la duş sau muzica dată la maximum, la un pasaj anume, dormind împreună cu copiii noştri. Simplitatea, necomplicarea inutilă a lucrurilor e una dintre căile către armonie”, a declarat fostul prezentator TV…

Surse: cancan.ro, formula-as.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies