Home Stiri mondene Mirela Vaida a făcut declarații intime: „Nu mai obişnuim…”

Mirela Vaida a făcut declarații intime: „Nu mai obişnuim…”

de Clara

Mirela Vaida a acordat un interviu pentru cei de la click.ro și a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, dar și despre ceea ce i-ar fi plăcut să moștenească de la mama sa. Conform declarațiilor sale, chiar dacă aceasta și soțul ei nu mai serbează ziua de 14 februarie, iubirea dintre ei este foarte mare și se bucură în fiecare zi de ceea ce au.

„Nu mai obişnuim să sărbătorim. De la primul copil încolo, lucrurile s-au schimbat. Ziua Îndrăgostiţilor poate fi în fiecare zi sau se poate întâmpla să n-ai timp niciodată să mai serbezi, pentru că suntem în permanenţă înconjuraţi de copii şi sigur că nevoile lor primează.

Anul ăsta clar nu vom face ceva special duminică, pentru că în weekenduri eu filmez pentru proiectul «Te cunosc de undeva!» însă cred că noi suntem destul de îndrăgostiți şi astăzi, nu trebuie să mai serbăm.

Declaraţiile simple, cum ar fi: «Mă simt împlinit!», «Sunt un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!», «Îmi este inima plină!». Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem.

Da, se întâmplă să primesc şi astfel de mesaje şi aprecieri, uneori şi cuvinte mai triviale şi fie le răspund cu eleganţă, fie nu le răspund deloc. Sigur că unele dintre ele fac bine aşa la psihic, dar atât…

Dacă aş fi moştenit de la mama mea frumuseţea ei, era o cu totul altă poveste astăzi. Mama mea e o femeie frumoasă încă şi astăzi, cu nişte ochi mari, verzi, cu un nas frumos, cu nişte buze superbe şi e mama mea.

Eu semăn mai mult în partea lui tata; am trăsături şi de la mama însă cred eu că e o frumuseţe din aia moldovenească, autentică, simplă şi neextravagantă. Noi ne simţim bine aşa, semăn cu mama la alură, dar dacă mă iei în detaliu, tot a lui tati sunt”, a declarat vedeta Antena 1 pentru cei de la click.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies