Home Stiri mondene Mirela Vaida, despre creșterea a trei copii: „Cel mai greu este să te împarți la trei și să nu-i faci să simtă gelozie”

Mirela Vaida, despre creșterea a trei copii: „Cel mai greu este să te împarți la trei și să nu-i faci să simtă gelozie”

de negriuelena

Mirela Vaida a adus pe lume al treilea copil, în urmă cu aproximativ cinci săptămâni. Micuțul este perfect sănătos și a primit numele Tudor.

Invitată de curând în emisiunea la Răi, da’ Buni, frumoasa vedetă a vorbit despre creșterea celor trei copii și cum reușește să se împartă astfel încât să aibă timp pentru toate activitățile de zi cu zi.

„A fost o sarcină foarte ușoară, parcă și copilul este mai relaxat că sunt eu mai relaxată. Cer să mă lase statul să fac ceva cât stau acasă, din această dorință de a face ceva tot timpul. M-am obișnuit, eram așa și înainte de a se naște al treilea.

Cu Vladimir am avut probleme, nici până când să se nască Tudor nu mă lăsa să dorm. Am lăsat bona cu toți trei acasă, plângeau toți când am plecat. Pentru mine, ăsta e un festival să vin la emisiune, mă machiez și eu. Înainte mă machiam zilnic, acum doar de sărbători”, a spus Mirela Vaida.

Aceasta a povestit și despre mezinul familiei, Vladimir, menționând că acesta este gelos pe frățiorul lui nou-născut și simte nevoia de mult mai multă atenție.

„Cea mai grea în aceste cinci săptămâni a fost reamintirea faptului că un copil mic are nevoie de atenție 100%. Copilul nu plânge, dar icnește, trebuie schimbat la o oră. Cel mai greu este să te împarți la trei și să nu-i faci să simtă gelozie. Sunt bine, dimineața pleacă la grădiniță și rămân doar cu cel mic, dacă adoarme, dorm și eu două ore”, a mai declarat aceasta…

„Vladimir are o problemă, este sindromul copilului mijlociu. Nu mă băga în seamă și era rebel până să vină Tudor. Acum e invers și trebuie să mă gândesc cum să fac să nu-l resping. Carla (n.r.: fiica cea mare) e înțeleaptă și matură, mult mai răbdătoare. Mi-e dor să muncesc, pentru că munca și copiii au mers mână-n mână la mine”, a conchis Mirela Vaida.

Surse: spynews.ro, cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies